CFR Cluj - Dinamo Zagreb, în turul II din Champions League. Meciul se joacă în România

CFR Cluj va juca în turul 2 preliminar din Champions League cu Dinamo Zagreb, dacă va trece de maltezii de la Floriana FC. Partida contra croaților se va juca la Cluj, într-o singură manșă.

CFR Cluj joacă împotriva maltezilor de la Floriana în turul I preliminar, pe 18 sau 19 august.

Meciurile din turul II se joacă într-o singură manșă, pe 25 /26 august.

Cel mai important lucru de reținut: CFR va continua în Europa League, dacă va fi învinsă în Ligă, indiferent de tur. Clujenii vor intra pe ruta campioanelor, urmând să întâlnească alte echipe eliminate din preliminariile UCL. Prezența în play-off-ul Ligii GARANTEAZĂ accesul în grupele Europa League.

CFR Cluj nu a fost cap de serie la tragerea de azi, așa că adversara se alegea dintre Celtic, Dinamo Zagreb și Young Boys. Elevii lui Dan Petrescu vor avea o misiune dificilă, urmând a întâlni campioana Croației. Dinamo Zagreb, echipă antrenată de Zoran Mamic, a obținut 80 de puncte în 36 de meciuri în sezonul trecut, cu 15 peste rivala Lokomotiva Zagreb. Noul sezon din Croația va debuta pe 15 august.

Dinamo Zagreb a jucat în sezonul trecut în grupele Champions League și terminat pe ultimul loc grupa cu Manchester City, Atalanta și Șahtior.

 

Adauga comentariu