CFR Cluj devine cel mai bogat club din România! Clujenii vor semna un contract de sponsorizare nemaivăzut în țara noastră

CFR Cluj a învins fără probleme pe FC Voluntari, în ultima etapă din acest an, scor 4-0, însă știrea zilei nu este aceasta.

Conform Prosport, CFR Cluj va deveni, de departe, cel mai bogat club din România, după ce clujenii vor semna un contract de sponsorizare de 20 de milioane de euro cu o firmă din străinătate.

În interiorul clubului, conform surselor Prosport, se vorbește discret despre contractul va ar urma să fie semnat pentru o perioadă valabilă 3 ani, cu drept de renegociere care să crească suma acordată CFR-ului anual. 

„E un sponsor de mare elită. Sunt sume despre care nu s-a mai vorbit în România. E o premieră”, au dezvăluit persoane din interiorul clubului „feroviar”. 

În aceste condiții, dacă adăugăm și cele aproape 20 de milioane de euro pe care se va baza CFR în urma participării în Europa League, realizăm că CFR Cluj va avea un buget anual de aproximativ 30 de milioane de euro, cu mult peste orice altă echipă din Liga 1. 

De altfel, acesta ar fi și motivul pentru care Dan Petrescu s-ar fi râzgândit în ultima secundă și ar vrea să rămână în Gruia.  Pentru CFR, singura problemă rămâne interdicția de a face transferuri în această iarnă, însă decizia FRF poate fi contestată la TAS. 

Adauga comentariu