CFR Cluj, aproape de o calificare istorică în primăvara Europa League: „Vom încerca să facem istorie pentru România”

Două etape au mai rămas de disputat din grupa E a Europa League. CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct din dubla cu Lazio (deplasare) și Celtic (acasă) pentru a obține o calificare istorică în primăvara Europa League.

Clujenii s-ar putea califica mai departe chiar și cu două înfrângeri, însă calculele sunt complicate în această situație (CFR ar trebui să piarda la scoruri de tipul 2-3, 3-4. 1-0 îi oferă avantaj lui Lazio).

Casele de pariuri văd o partidă destul de echilibrată în această seară, însă Dan Petrescu nu pare prea optimist. Antrenorul celor de la CFR crede că va fi extrem de greu pentru echipa sa să obțină un egal în următoarele două partide.

„E foarte greu să spui că poți s-o surprinzi pe Lazio. E echipa de pe locul 3 din Serie A. Nu cred că i-am surprins în tur, doar că am făcut un meci foarte bun și am câștigat. Va fi foarte, foarte greu să luăm un punct în următoarele două meciuri. Jucăm cu două echipe foarte bune, mult peste nivelul nostru. Vom avea nevoie de multe lucruri pentru a obține acel punct. Lazio n-a pierdut pe teren propriu decât meciul cu Celtic, dar a avut un ghinion teribil. Noi vom încerca să scoatem un punct, dar nu trebuie să jucăm la egal. Trebuie să încercăm să câștiăm meciul, deși va fi foarte greu. Toate echipele care au venit aici au pierdut la scoruri mari. Vom încerca să facem istorie pentru România”, a declarat Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Echipă probabilă Lazio: Proto - Bastos, Vavro, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, Berisha, Jony - J. Correa, Caicedo 

Echipă probabilă CFR: CFR Cluj: Arlauskis - Susici, A. Burcă, K. Boli, Camora - Djokovici, Bordeianu, Culio - C. Deac, Traore, Omrani 

Foto: Fanatik

 

Adauga comentariu