Cercetătorii clujeni au descoperit un nou tip de dinozaur zburător la Cluj-Napoca! Emil Boc îl va angaja la Primărie

În caz că v-a scăpat, știrea zilei vine de la Cluj-Napoca, acolo unde cercetătorii de la UBB au descoperit o nouă specie de dinozaur zburător. Tehnic, un pterozaur, o reptilă zburătoare cu pene. 

La auzul veștii, Emil Boc a promis că va angaja dinozaurul cu pene în cadrul Primăriei, acolo unde își fac deja veacul mulți alți dinozauri puși în funcții cheie. 

„Domnu' primar a fost foarte încântat că poate să aducă încă un dinozaur la Primărie. Puțini știu că, în tinerețe, domnu' Boc visa să se facă paleontolog, de aia acum face colecție de dinozauri prin jurul său”, a declarat pentru Ziar de Cluj, o sursă din peretele Primăriei. 

Emil Boc rămâne un paradox pentru fani. Extrem de pasionat de tot ce înseamnă viitor, roboți, mașini zburătoare, primarul îmbrățișează în același timp și relicvele trecutului, ca un adevărat om complet al secolului 21. 

PS: Mai mulți cititori ne-au consemnat faptul că specia de dinozaur descoperită se numește Stamatianozaurus Rex și va merge în Parlamentul României, nu în Primăria Cluj-Napoca. Mai greșim și noi, că oameni suntem. 

Adauga comentariu