Centrul „european” al Clujului, spart ardelenește

Până și puținele zone cu alură „europeană” din centrul Clujului, care contrastează puternic cu specificul comunist al cartierelor, încep să capete un aspect ardelenesc clasic.

chiar autobuzele care circulă prin centrul „european” al municipiului Cluj-Napoca nu mai sunt exclusiv electrice

La începutul noului an școlar, în urma unei avarii la rețeaua publică de alimentare cu apă, pe str Regele Ferdinand s-a intervenit în regim de urgență.

După remedierea problemelor apărute însă, perimetrul intervenției a fost împrejmuit corespunzător, iar dalele de beton au rămas mărturie că, într-adevăr, s-a mai spart, dar s-a și lucrat. 

CITEȘTE ȘI: Strada Regele Ferdinand, spartă din nou pentru o intervenție de urgență, la început de an școlar

Lucrările de modernizare a străzii Regele Ferdinand s-au încheiat în iunie 2020. 

După finalizarea proiectului, artera a fost spartă în repetate rânduri pentru remedierea diverselor defecțiuni sau pentru lucrări la rețelele de utilități.

Lucrările de execuție au fost realizate de SC Diferit SRL, cu o durată inițială de execuție de 11 luni, însă termenele au fost depășite. 

Valoarea totală estimată a proiectului a fost de 23.056.184,98 lei, din care valoarea nerambursabilă solicitată este de 21.425.503,55. Proiectul a fost realizat de Primăria Cluj-Napoca prin fonduri europene - Programul Operațional Regional 2014-2020.


Adauga comentariu