Centrul de Vaccinare Drive Through de la Sala Sporturilor este suprasolicitat. 90 de persoane s-au imunizat în două ore – VIDEO

Primul centru de vaccinare drive through din Cluj-Napoca s-a deschis luni, 26 aprilie, pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian. La doar două ore de când a început să funcționeze, s-au imunizat deja 90 de persoane. În jurul orei 15,30, zeci de mașini așteptau la rând, coada fiind până dincolo de Podul Garibaldi. Timpul de așteptare ajunge și la trei ore.

La acest centru se folosește vaccin Pfizer și nu este nevoie de programare. Vaccinarea se face în mașină, exact pe sistemul de servire folosit la McDonalds.

Cei care au venit încă din primele ore de la deschidere sunt persoane care așteptau deja pe liste de cel puțin o lună, dar și persoane care încă nu s-au programat și au profitat de această ocazie.

Iată ce spun clujenii aflați la rând pentru imunizare:

"Am ales acest centru ca să mă vaccinez cât mai repede. Sunt pe lista de așteptare, am așteptat de vreo trei săptămâni, nu mi-a venit rândul și probabil că mai am de așteptat. Am auzit de acest centru de vaccinare și am venit să mă vaccinez."

"Am primit informația de la o verișoară și am venit. Nu am fost înscrisă până acum pe liste de așteptare."

"Am ales să mă vaccinez aici pentru că e mai aproape de casă. Nu am fost pe liste de așteptare, acum e prima dată când vin."

Cei care s-au vaccinat spun că totul a fost simplu.

"Nu a durut nimic, totul este ok, sperăm să fie totul ok și de aici înainte."

Adauga comentariu