Centrul Cultural Clujean mai toacă niște bani publici pentru o campanie la fel de tembelă ca cea pentru Cluj Capitală Culturală

4 din 5 studenți care nu folosesc MTIC (mijloacele de transport în comun) au restanțe la cel puțin trei materii pe an - acesta este mesajul transmis studenților de autoritățile locale ale ”celui mai primitor oraș” din România.

O campanie derulată de Centrul Cultural Clujean și care se vrea a fi amuzantă, ajunge să promoveze niște idei total greșite. Scopul este a de a încuraja studenții să folosească mijloacele de transport în comun, dar mesajele folosite sunt îndreptate împotriva celor care aleg să folosească mașina, aceștia fiind catalogați drept mai puțin capabili.

Boc în război cu mașinile studenților

Primarul Emil Boc a reluat și în acest an derapajul de anul trecut în care le solicita studenților să își lase mașinile acasă, să nu vină cu ele la Cluj. Boc se ascunde după mașinile studenților pentru a se justifica pentru eșecurile în inmplementarea proiectelor menite să ajute traficul.

În grandomania sa, Boc nu ar recunoaște că proiectele vehiculate de când se află la cârma acestui oraș au rămas doar pe hârtie și caută vinovați cât mia departe de primărie. Aceștia sunt mai întâi clujenii care și-au permis să își cumpere mașini la mâna a doua și cu mult tupeu le-aui adus la Cluj-Napoca și au transformat orașul într-un cimitir al mașinilor. Urmează apoi studenții care vin cu mașina la Cluj, asta deși Boc le oferă gratuitate la transportul în comun. Cei din urmă pare să îl supere cel mai mult, astfel că prin Centrul Cultural Clujean îi denigrează, prin mesaje care se vor a fi simple glumițe.

Astfel că, dragi studenți, pentru a fi siguri că veți obține o diplomă trebuie să folosiți doar mijloacele de transport în comun, în niciun caz mașina care nici nu trebuie să se apropie de Cluj-Napoca.

Campania este inițiată de Divizia de Inovare Urbană din cadrul Centrului Cultural Clujean, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Județean

 


 

Adauga comentariu