Centrul capitalei Ardealului, de închiriat. Așteptăm provincia

Comentarii

Păunel coadă de...

11.04.2018 15:32

O să le fac plângere penală la foștii chiriași!Să moară mama mo!

Adela.

11.04.2018 17:37

In curind in locatia fostei Galerii de artă se v a deschide un bistro cafe-bar ,arată asa datorită renovării ,modernizării și aducerii la un standar de PIETONALĂ ,noroc cu patronul si administatorul spatiului cărora CHIAR LE PASĂ .

Madalina

11.04.2018 20:26

Este util ca ati adus aceasta poveste in prim plan.Despre 40 de spatii nu stiu nimic. Desi probabil fiecare poate spune o poveste, cu siguranta trista. Despre cel in care trebuia sa deschida Friandise acum 5 luni....din pacate stiu prea multe: conditii insalubre care au necesitat imvestitii foarte mari. Apoi niste hartii, oficiale, din alea care ies una la o luna si care necesita urmatoarele ingrediente: umilinte, datorii, multe, dar multe drumuri la primarie, dar si la celelalte institutii, mai multa umilire...in final disperare. Dar poate, chiar inainte sa piara si ultima farama de speranta....a venit si ultima aprobare. Adica da, in curand Friandise. Deci?

Pavl

12.04.2018 10:09

Pai normal, daca nu exista o politica locala in aceasta privinta. Este si rezultatul deschiderii celor 2 mall-uri la marginea orasului. Acestea concentreaza cumparatorii si lasa centrul prada second-hand-urilor si sediilor de banci. Ar trebui clar interzise second-hand-urile, pietonalizat rapid Iuliu Maniu, de exemplu, si de stimulat cumva stabilirea unor comercianti majori in centru, cum ar fi Zara, H&M sau altii care, la randul lor, sa provoace stabilirea altor comercianti si revitalizarea centrului.

Nicolae Pop

12.04.2018 10:47

. e oglinda reala a realizarilor tov Boc in orasul de '' cinci stele'' va multumesc! pentru material si fotografile pe care nu are cum sa le ignore tovarasul, dar din pacate nu se uita, nu citeste presa dvs, la fel ca tov, iohanis . Astept sa citesc  si sa vad alte "realizari"ale tov, boc.

Raul

12.04.2018 15:49
Parerea mea ca ar fi util un studiu/investigatie care sa vizeze cauza abandonarii a cladirilor din centru. S-ar putea sa aduca la lumina niste lucruri interesante in ceea ce priveste functionarea administratiei locale, relatia intre ea si cetatean, etc.

Geta

13.04.2018 15:27

Abandonul cladirilor istorice este o boala in Romania care impresioneaza numai pe oamenii de bun simt,,,pacat ca cei care au forta decizionala nu au nici o reactie!

Adauga comentariu