Central, magazinul din inima Clujului, se pregateste sa intampine primavara cu oferte excelente pentru doamne si domnisoare

Magazinul Central este unul dintre cele mai vechi din Cluj, care a rezistat cu succes probei timpului. A fost inaugurat in 1977 si de atunci reprezinta un reper pe harta metropolei si in sufletele clujenilor.

Pe acoperisul cladirii se afla o terasa deosebita a restaurantului Klausen Burger, de unde poti admira toata panorama orasului. Tot de aici emite studioul local Digi TV, iar la parter este supermarketul Billa.

Central se afla in plin proces de transformare. De-a lungul timpului, administratia magazinului a inchiriat tot mai multe dintre spatiile sale comerciale unor branduri de renume ca Triumph, Steilmann, Caramel, Deilani, Farmec, Splendor, Kendra, Casa Rusu si altele.

Lichidarile masive de marfa din ultima perioada au ca scop eliberarea ultimelor spatii detinute de SC Central SA, in vederea inchirierii. Deci, magazinul nu se inchide, doar se transforma, adaptandu-se la tendintele pietei.

„Desi am inceput acest proces de doar cateva luni, am fost surprinsi de numarul mare de cereri. Unele branduri, pe care pana acum le comercializam noi, au optat pentru deschiderea unor magazine de imagine in aceeasi locatie, cele care aveau deja spatii inchiriate s-au extins si modernizat, iar altele noi sunt in curs de amenajare. E un proces amplu, ale caror rezultate speram sa fie pe placul clientilor nostri”, spune Monica Onac, sef birou Marketing la Central.

Soarele de afara ne aminteste ca se apropie primavara, anotimpul in care sarbatorim femeia. 70% dintre magazinele din Central se adreseaza, in principal, femeilor.

De la bijuterii Splendor, Sevda, Silver Point si Gemstones Bijou, lenjerie Triumph, Jolidon, Sofiaman si Mr. Big, la cosmetice Farmec si Kendra, pentru orice femeie se poate gasi cadoul potrivit.

„Avem chiar si un magazin specializat in comercializarea ciorapilor de dama, un cadou cu care nu dai gres”, spune Monica Onac.

Central ofera si o foarte larga gama de articole vestimentare pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele: Steilmann, Odin, Caramel, Deilani, House of Art.

Si, pentru ca atunci cand vorbesti de femei, te gandesti automat la ceva dulce, nu putem incheia periplul printre marcile care se gasesc in Central fara a aminti de un magazin deosebit, Desir Chocolate, aflat chiar langa intrarea principala.

Multe alte magazine va asteapta sa le descoperiti si sa profitati de ofertele lor din aceasta perioada.

De 38 de ani, magazinul Central isi intampina clientii cu aceeasi caldura, dar mereu in pas cu vremurile.

Adauga comentariu