Celebrul preot ortodox Cristian Pomohaci a presat un MINOR sa accepte sa aiba cu el relatii HOMOSEXUALE: "Facem sex, te plătesc pentru sex! Arata-mi <ciocanul>! Ii spalat <ciocanul>?"

UPDATE 2: Iata si reactia lui IPS Irineu Bistriteanul pentru Ziar de Cluj:

"Eu sunt tare suparat pe acest preot care imi produce suferinta de mai multe de patru ani. El are foarte multe abateri si, desi a promis ca se indreapta, nu s-a tinut de cuvant. Pana sa citesc articolul dumneavoastra care m-a intristat foarte mult, va spun ca era dosarul pregatit pentru caterisirea lui Pomohaci, dar nu ne am grabit pentru ca am crezut ca se indreapta.

Ce a facut el, ma refer auzind inregistrarea, este un mare pacat, foarte mare pacat. Un preot care face asa ceva se face vinovat de cadere din har si nu mai este vrednic de haina preoteasca si sa slujeasca la masa Sfantului Aaltar sau sa invoce Duhul Sfant.
Indubitabil, Cristian Pomohaci trebuie sa fie oprit de la savarsirea celor sfinte conform canoanelor Bisericii Ortodoxe a Rasaritului", a declarat pentru Ziar de Cluj IPS Irineu Bistriteanul, Arhiepiscopul Albei-Iulia.

UPDATE: Pun SI la inceput interceptarea, dar VA ROG cititi pana la capat

 

Cristian Pomohaci este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului.

Artist de muzică populară, Pomohaci a combinat profesia de cântăreț cu meseria de popă ortodox. Nu o să-i mai spunem vocație si veți fi de acord cu noi după ce veți asculta materialul înregistrat mai jos.

Pe scenele festivalurilor de muzică populară, la nunți, botezuri și înmormântări, Pomohaci s-a dus mereu cu crucea în mână, iar această expunere care i-a creat atâta faimă l-a dus încetul cu încetul la faza de idol, de mit, de Dumnezeu pe pământ.

În jurul lui Pomohaci s-a țesut o aură legendară.

Despre el de ani de zile se știe că practică ritualuri de exorcizare, că este hrăpăreț și că are averi inimaginabile. Că desfidă orice autoritate clericală și că nu răspunde nimănui dintre liderii Bisericii Ortodoxe Române. Iata un material vechi marca PRO TV pe care BOR s-a facut ca nu il vede.

A fost înregistrat pe ascuns cum practică vrăjitoria exorcizării. A fost dat în vileag de Pro TV și Antena 1 prin anchete jurnalistice ce nu lăsau loc echivocului. Nimeni din BOR nu l-a atins nici cu o pană, căci, din Alba până în Mureș și din Bistrița până în Cluj, se știe că Pomohaci este protejat de oameni puternici din stat, de oameni din servicii, de oameni de afaceri puternici.

De peste 10 ani, starea de scandal mocneste. Sfantul Sinod STIE ce face Pomohaci si tolereaza.

 

Pomohaci, tolerat de BOR pentru homosexualitatea sa, fiindca nu au existat dovezi. Acum, sunt!

 

Zvonuri despre homosexualitatea sa au circulat la nivel subteran de ani de zile. Luați lumea artiștilor și, în particular, ei vă vor spune că “se știa”.

Luați lumea preoților și întrebați-i despre Pomohaci și aventurile sale homosexuale și veți afla de la preoți că “se știa”.

Au existat zvonuri despre Pomohaci, surprins în pat cu bărbați sau atentând la pudoarea unor tineri. Am discutat off the record cu niște avocați și notari care au încheiat cu unele victime înțelegeri scrise și ferme prin care Pomohaci a cumpărat tăcerea lor cu bani.

Dar niciodată nu au existat dovezi.

Am decis să mă implic în elucidare cazului Pomohaci în momentul în care unui angajat de-al meu apropiat i s-au cerut 10 000 de lei din partea acestuia ca să participe la concertul caritabil al unui bolnav de cancer la care toți artiștii veneau gratis, fiindcă de aceea era de caritate.

Și m-am întrebat atunci: “Ce preot este acesta care cere bani mulți atunci când este chemat în ajutorul unui bolnav de cancer”? Și am pornit pe firul activității sale.

 

Protejat de oameni puternici

 

Am discutat cu preoți din Târgu Mureș și cu oameni din clerul bistrițean, cu oameni importanți din Cluj, încercând să smulg orice fir de ață care m-ar putea duce la o dovadă concretă. Până într-o zi când m-am întâlnit cu o doamnă care mi-a prezentat înregistrarea de mai jos. Așadar a fost o întâmplare, un noroc, că am primit această dovadă, nu un mare merit jurnalistic.

După ce am ascultat înregistrarea pe calculatorul femeii, m-a revoltat nonșalanța cu care acest Cristian Pomohaci povestea cu victima sa, căci Flaviu, din discuția înregistrată (și Flaviu este cel care l-a înregistrat, avea la acea vreme 17 ani și era minor).

Când tu, preot, deja matur, lași la o parte orice stare de reținere și atentezi la pudoarea unui minor solicitându-i să-ți arate “ciocanul”, întrebându-l “dacă are ciocanul spălat” și încuviințând faptul că îți place ca preot ortodox să faci sex cu bărbați, ba, mai mult, îi sugerezi tânărului minor că, dacă se va “face sex cu tine din drag” vei avea grijă de el, insinuându-i practic să se prostitueze, atunci eu cred că nu mai ai ce căuta ca preot în Biserica Ortodoxă Română, că nu mai ai de ce să ții Crucea în mână ca “părinte”.

Îi cer prin prezentul articol Preafericitului Daniel să-l scoată de urgență, prin caterisire, pe Pomohaci din Biserica Ortodoxă Română.

Acest om nu mai are ce să caute în lume îmbrăcând sutana.

Să nu înțeleagă nimeni greșit, ca artist de muzică populară, Cristian Pomohaci poate să stea în pat cu cine vrea el: cu femei, bărbați, sau oile sale dragi. Dar eu, creștin ortodox și iubitor al Bisericii mele, am o mare problemă când văd un preot cu Crucea în mână că are relații de natură homosexuală și mai les cu minori.

 

Nu atac Biserica, ci o curăț

 

Dumnezeu mi-e martor că am încercat să declanșez eliminarea lui Pomohaci din Biserica Ortodoxă, fără să implic Biserica.

Am cerut celor care îl protejează pe Pomohaci (și nu cred că ar vrea respectivele persoane să fie pomenite public) să-i sugereze ieșirea imediată din Biserica Ortodoxă. Mărturisesc că aș fi făcut compromisul profesional de a lăsa la o parte această anchetă dacă vedeam că Pomohaci renunță la preoție și rămâne doar cu costumul popular. Fiindca imi iubesc Biserica.

Dar nu s-a întâmplat acest lucru. Unii au încercat să-mi adoarmă simțurile, ba chiar acum câteva săptămâni, însuși Cristian Pomohaci m-a sunat solictându-mi o întâlnire “ca să discutăm”.

Am refuzat orice contact cu acesta. Mi-am dat seama apoi, în săptămânile care au urmat și din diverse alte telefoane primite, că Pomohaci beneficiază de o protecție foarte specială din partea unor personaje puternice ale României. O să dezvolt acest subiect, dacă este necesar.

În lumina acestor considerente, am luat decizia de a face publică convorbirea audio.

Ea este cutremurătoare și trebuie felicitat respectivul Flaviu, minor pe atunci, pentru stăpânirea de sine, făcându-l să lase la o parte orice mască și să-și dezvăluie latura lui perversă. Aceste dezvăluiri pe care eu le semnez vor produce multă tensiune și multă durere credincioșilor ortodocși. Dar acest act de curățire este necesar fiindcă Biserica Ortodoxă Română încă nu este în stare să elimine singura puroiul care îi face atâta rău.

Sper în implicarea decisivă a Prea Fericitului Daniel și a Sfântului Sinod.

Sper ca procurorii să investigheze articolul meu și să discute cu minorul de atunci, Flaviu și, dacă elementele sunt solide, să dispună investigarea lui Cristian Pomohaci pentru tot ceea ce precede Codul Penal în această privință.

 

Aspectele penale ce reies din discutia preotului Pomohaci cu minorul Flaviu

 

Investigatia mea si materialul audio ne arata clar urmatoarele:

- Pomohaci il agreseaza sexual pe un minor de 17 ani

- Pomohaci il indeamna pe un minor sa ii faca cunostinta cu barbati care se prostitueaza si care au aplecari homosexuale

- Pomohaci ii indica unui minor ca se poate prostitua, ca, daca face sex cu el "din drag", va avea beneficii materiale

 

Lăsați la o parte aprecierile mele de mai sus, lăsați la o parte iubirea sau ura față de Biserica Ortodoxă, citiți rândurile de mai jos, ascultați convorbirea și spuneți-mi dacă credeți că e normal ca un preot ortodox să aibă o asemenea conversație cu un minor.

PS: Mai jos transcriptul si la final inregistrarea audio doveditoare. Astazi l-am sunat de 4 ori pe Cristian Pomohaci pentru un comentariu, a avut telefonul inchis. Daca doreste sa ofere o replica sau orice fel de argument, stie cum sa dea de Ziar de Cluj si ii vom publica parerea negresit.

 

TRANSCRIPT CONVORBIRE CRISTIAN POMOHACI CU MINORUL FLAVIU

 

Pomohaci: Ce, toată lumea doarme? Măi copii, la ora asta dormiți, apăi amu, când e de făcut bani! Dar ce faci la bătrânețe?

Victima abuzului: Ce să facem? Facem afacere cu brânză topită! Și ace de gămălie!  

Pomohaci: Așa-i? Dacă nu faci nimic, amu ce e de făcut? Măi copii, măi! Mă duc până la Mariana! Mâncai, așa-i?

Victima abuzului: Da.

Pomohaci: Hai că te las să mănânci. După aia, mai ești?

Victima abuzului: Păi, am mâncat!

Pomohaci: Da, ai mâncat, pe sărăcie! … Să nu iei de-alea, te rog… Să nu iei…

Victima abuzului: Steroizi? Nu! Nu iau, că nu am bani de așa ceva!

Pomohaci: Da, da! Că nu știu capul tău!

Victima abuzului: Păi, de atâția ani, știu cu ce se mănâncă, care, cum!  V-ați schimbat mașina?

Pomohaci: Nu!

Victima abuzului: Cum, nu?

Pomohaci: Nu am schimbat-o, de ce zici?

Victima abuzului: Păi, eu nu am mai fost cu mașina asta.

Pomohaci: Audi nu e al nostru, ți-am spus că nu e al nostru, e al cuiva, e al unui prieten care ne-a dat-o… Ce faci, frumusețe, ui ce lumină s-a făcut, să văd și eu un copil frumos, du-te, măăă!

Victima abuzului: Și asta e a dumneavoastră, personală?

Pomohaci: Doar domnul Iisus mi-a dat-o, să mă folosesc de ea! …

Victima abuzului: Iisus?

Pomohaci: … Le-am găsit în Cluj, am fost la spital și le-am luat ca să… Știi că mi-ești drag!

Victima abuzului: Știu!

Pomohaci: Nu, că eu trebuie să zic, nu tu trebuie să zici! Că te iubesc!

Victima abuzului: E bine dacă mă iubiți!

Pomohaci: Fugi! Fugi! Când mi-o arăți? Amu e spălată, nu mi-o arăți!?

Victima abuzului: Păi, eu știu…

Pomohaci: Când?

Victima abuzului: Depinde, ce vreți să vă arăt?

Pomohaci: Ce să îmi arăți? Păi, ciocanul…

Victima abuzului: Ciocanul? Eu știu când să vi-l arăt? Vi-l arăt într-o zi!

Pomohaci: Când?

Victima abuzului: Într-o zi. Când?

Pomohaci: Când? Uite-te ce speriat e… Gândești că e o căprioară… Vai… Așa ești, da!

Victima abuzului: Dar nu-s speriat, nu îs…

Pomohaci: Nici nu vreau să fii!

Victima abuzului: Nu îs comod cu treburile astea!

Pomohaci: Nici nu vreau să fii, că dacă ai fi, nu erai lângă mine!

Victima abuzului: Nu, nu că-s speriat, nu-s obișnuit cu chestiile astea!

Pomohaci: În timp, o să fii obișnuit!

Victima abuzului: În timp, e ok…

Pomohaci: Așa, nu îmi dă un confort…

Victima abuzului: Nu, poate dumneavoastră sunteți obișnuit, eu nu pot folosi cuvinte din-astea triviale…

Pomohaci: Triviale, ce înseamnă?

Victima abuzului: No, de-astea mai…

Pomohaci: Da?

Pomohaci, vorbește la telefon: Te-am sunat că am vrut să te întreb dacă ai primit ce ți-am trimis? Cu mare drag! Nu am primit sms-ul, dar de-asta te-am sunat, că așa se cade, ca nănașul să îl întrebe pe fin, nu finul pe nănaș, să îi mulțumească! Și am vrut să îți mulțumesc pentru mielul pe care mi l-ai trimis, că tare bine mi-a prins și m-aș bucura să ai grijă de berbecuț, că acela este rasă bună, bună! O, într-o zi îl ia! Cred că tatăl tău se pricepe la oi! Deci, într-o zi trebuie să îl ia, dacă e oaie! Dacă nu îl ia te freacă cu el și o săptămână, și două săptămâni! Mi-a spus amu domnul… de la Bârgău… nu, eu nu mă duc acolo! De când m-a mințit că vine la Cluj și nu a venit… Dar eu nu-s ștergătoarea nimănui! După ce l-am însurat și i-am făcut nuntă de nu a avut nimeni în Bistrița ce nuntă i-am făcut eu, așa am meritat eu?Așa a fost omenia mea? Sau să îmi dea el telefon, să îmi zică, părinte, iertați-mă, nu pot veni! Dacă nu aveam pe nimeni tocmit la… a fost așa… Dar nici nu a dat telefon … că e neam cu Marin, că părinte, mulțumesc frumos, că mi-ați trimis miei! Tot așa a făcut și el, părinte, vă rog frumos să mă iertați, că nu am venit! Nu mă duc acolo… Lasă că, cu cât ești cu colacul în mână, cu atâta nu ești cu mâinile în cap la nevastă-ta! Păi, da! Sau mai bine că faci tu, decât să faci copii! Bine! Să fii hodinit, că l-am citit! Dacă l-ai trimis, atunci să știi că, în dragostea mea, l-am citit și gata! Restul cu brigadierul și să mergi să vorbești cu Ștefan! În miercurea după Paști tundem oile, să știți! Îți spun de pe amu, să nu zici că n-ai știut! În prima miercure după Paști, în săptămâna luminată, tundem oile și vine și… popa, să ne ajute la masă. Bine, no hai, te sărut! Sărută pe fina și sărută pe toți patru! Doamne ajută! Pe domnișoara nu, am zis, pe pitici! Da, pe pitici da, dar pe domnișoara nu, că amu îți e domnișoară fata aia mare! Și-apăi pe domnișoara o sărut eu când o văd, Doamne ajută!

Pomohaci: Ăsta e un fin de-al meu, lucrează în Armată și face și taximetrie și are 5 copii, de două ori a făcut gemeni!

Victima abuzului: E sănătos! Păi nu e sănătos? Are ce-i trebuie!

Pomohaci: E tot ca tine, așa frumos și el, a avut și el oi! I-am trimis ieri doi miei și l-am sunat acum, vezi ce înseamnă să nu ai omenie! Nănașule, mulțumesc frumos! L-am sunat acum, în seara asta, și…

Victima abuzului: Dar poate că nu… poate nu știe chestii de genul ăsta, nu neapărat că nu…

Pomohaci: Dacă e chestie de bunul-simț…

Victima abuzului: Păi asta-i, că poate nu știe de chestii de genul!

Pomohaci: Ba știe, că a copilărit lângă mine, eu… numai un tată a avut și eu l-am crescut, eu l-am dat la școala de subofițeri la Sibiu, fratele meu e profesor universitar la Academia… de acolo, acum l-au făcut chestor general. Și l-am băgat acolo, să facă și el o pită, să aibă o pită, și acum … putea să zică, du-te, lasă, cum să nu? Asta e chestie de bun-simț! Bine! Acum nu vorbim de etică!

Victima abuzului: Trivial… astea sunt cuvinte de-astea, nu neapărat porcoase, mai no…!

Pomohaci: Nu știu, nu am auzit niciodată de cuvinte triviale, dar ne uităm.

Victima abuzului: Trivial, adică…Mai rele, mai no…

Pomohaci: Cuvinte mai triviale, ce înseamnă…

Victima abuzului: Să îți dau un exemplu? Eu știu, cum ați zis acum, ciocan sau… Nu contează, oricum nu…

Pomohaci: Păi du-te… că nu înțeleg nimic!

Victima abuzului: Eu nu-s obișnuit cu chestiile astea, nu știu…. Eu știu că dumneavoastră vă plac bărbații, nu?

Pomohaci: Îhî!

Victima abuzului: No, dacă vă plac, să știu, ce să vă arăt, ce să… pentru că…

Pomohaci: Ce fain ești, copile, mor! Dumnezeule, ce fain ești!

Victima abuzului: Păi….

Pomohaci: Da, dar ai avut prieteni care au umblat cu bărbați!

Victima abuzului: Păi, am avut, dar eu nu am stat lângă ei sau…

Pomohaci: Știi că te-am rugat să îmi faci cunoștință cu unul…

Victima abuzului: Aș avea unul și cred că a venit, nu e  așa, nu arată neapărat așa frumos… nu arată așa bine ca și mine…

Pomohaci: Cine-i?

Victima abuzului: E un băiat, nu știi! A venit din Germania!

Pomohaci: A, a venit din Germania?

Victima abuzului: Deci nu arată așa bine ca și mine!

Pomohaci: Dar ce a făcut în Germania?

Victima abuzului: Păi el zice că a venit la lucru, apăi eu știu, a furat, a făcut prostii, nu știu ce a făcut!

Pomohaci: La produs?

Victima abuzului: Păi, poate la produs, eu știu? Femei, bărbați, nu știu! Că nu zice! Cine ar zice? Că e între prieteni, cum să zică, după aia, no…!

Pomohaci: Da, dar îți e coleg sau cine e acela?

Victima abuzului: Mi-e prieten, nu coleg! Că nu suntem de aceeași vârstă, e un pic mai în vârstă ca mine!

Pomohaci: Câți ani are?

Victima abuzului: Eu imediat fac 18, el are 24-25!

Pomohaci: Nu știu cine e…

Victima abuzului: Păi nu aveți, de unde să știți! El vă poate oferi chestii mai…

Pomohaci: Dar de unde știi?

Victima abuzului: Păi, dacă știu că se ocupă cu așa ceva! El nu zice, dar dacă stau cu el, mă duc la un suc, sună, no hai, îl aud la telefon ce chestii vorbește, normal că îmi dau seama! El ar zice că face, dar îi e rușine, normal că nu ar zice sau asta. Știe că știu că face chestii de genul și… Ce să zic? Eu aș putea să vă pun în pită cu el!

Pomohaci: Odată așa, când poate că mergem la un suc, să mi-l arăți  și apoi îți spun…

Victima abuzului: Nu, că eu nu știu cât e de frumos…

Pomohaci: Hai să îți spun ceva! Aș putea să am bărbați, să fie aici după mașină și o remorcuță încărcată, aș putea să am bărbați! Nu îmi trebuie! Dar, încă o dată, între mine și tine a fost ceva special! Parcă te-am așteptat din veșnicie! Ți-am mai spus o dată și ai crezut că zic nebunie! Tu știi cum ne-am întâlnit noi?

Victima abuzului: Pe stradă!

Pomohaci: Dar știi cum ne-am întâlnit? Eu trebuia să mă duc, să mă întâlnesc cu cineva, să mă duc la spital, la mama doctorului…

Victima abuzului: Spuneți varianta dumneavoastră, să vedem dacă e aceeași, că apoi vă zic eu. Continuați!

Pomohaci: Și m-am dus, eram cu Mariana, nu cu Mariana, cu doamna aia eram în mașină, și am dus-o și am lăsat-o la spital și, când te-am văzut că treci, am murit! Și am zis că dacă nu fac cunoștință cu băiatul ăsta, înseamnă că nu-s bun de nimic! Și te-ai uitat la mine și m-am uitat la tine! Și m-am dus la spital, am lăsat-o pe doamna aia, dar îți dai seama…

Victima abuzului: Era după Paști!

Pomohaci: Acum e anul de când te știu!

Victima abuzului: Era după Paști, imediat după Paști, anul trecut a fost în 14-15 aprilie! Deci, după Paști! Și ai zis: Hristos a înviat! Eu am zâmbit: Adevărat că a-nviat! Și m-am dus încolo! Și după aia, ne-am mai văzut parcă, la Coroana!

Pomohaci: La Coroana ne-am întâlnit! Și tu te-ai dus în treaba ta, îți dai seama, nu ne-am cunoscut, nu ne-am știut… și ne-am întâlnit a doua oară! Te-ai mai întâlnit vreodată cu un străin, a doua oară, în același oraș, în același loc?

Victima abuzului: Nu m-am întâlnit!

Pomohaci: Pe urmă, în bunătatea ta, așa… știind despre tine mai multe, am zis că pot să investesc ceva în tine… dar când am văzut cât ești așa de aricios și orgolios… mândru și mândria asta o să-ți rupă capul, o să vezi, ține minte ce îți spun, o să-ți rupă capul mândria asta, m-am retras așa… dar iar m-am gândit: dar dacă Dumnezeu așteaptă totuși ceva de la mine, să fac pentru tine? Și încă nu știu ce să fac: pentru că dacă îți dau 500 000 sau 300 000 de lei, aia nu… eu altceva trebuie să fac pentru tine!

Victima abuzului: Păi, uite, astăzi aveam nevoie de 80 de euro! Am vrut să iau împrumut de la unul, a vrut să îmi dea 50 de euro, cu 50 de euro nu rezolvam nimic, de-asta v-am și sunat, și nu că m-am supărat, dar m-am asta că, dacă nu ați  răspuns, nu știu cum…

Pomohaci: Dar nu, frate, că eu am sunat la tine! Eu te-am sunat pe tine!

Victima abuzului: V-am sunat și v-am dat un mesaj!

Pomohaci: Nu, Flaviu… Eu te-am sunat pe tine și am zis: Bună dimineața!

Victima abuzului: Da, da!

Pomohaci: Păi de-asta zic!

Victima abuzului: Eu nu pot să trimit mesaj, nu neapărat că nu îmi permit, dar…

Pomohaci: Nu e adevărat… Povestim că, după aceea, ți-am spus, că eu tot le strâng aici…

Victima abuzului: Eu foarte sincer vorbesc cu dumneavoastră. Eu vreau să am… să vorbim așa, pe față! Eu nu mă supăr!

Pomohaci: Cum am vorbit altfel?

Victima abuzului: Vreau să faci aia, mergem acolo, dacă vrei, să îmi ziceți: mă, te comporta așa, nu așa…

Pomohaci: Nu pot, Flaviu, cu ce…

Victima abuzului: Dacă eu zic ceva, ziceți, uite, nu îmi plac chestiile astea! De ce vorbești asta sau, eu știu?

Pomohaci: Ți-am spus! Atunci când m-ai luat la per tu, ți-am spus, stai un picuț, că încă e rezerva aia de… nu de vârstă, că mă simt bătrân, dacă îmi spui că e de vârstă!

Victima abuzului: Am niște… când văd că nu merge cum trebuie și eu mă enervez… am bila aia pe cap, care tot mă apasă, și o iau, nu neapărat razna, nu…

Pomohaci: Ai probleme!

Victima abuzului: Am, îți dai seama!

Pomohaci: Nu, nu mă refer că ai probleme, că…

Victima abuzului: Nu am probleme de comportament, doar știu să mă controlez!

Pomohaci: Ba da, ai!

Victima abuzului: Probleme de comportament?

Pomohaci: Ai! Nu e vorba de disciplină, e vorba, dar acum sărim în at șanț… dacă tu nu te știi înfrâna atunci când te provoacă unul și îl calci în picioare, într-o bătaie, ce înseamnă asta?

Victima abuzului: Păi, dacă sare la mine, eu să stau să capăt?

Pomohaci: Poți să eviți!

Victima abuzului: Sunt niște anturaje în care n-ai…

Pomohaci: Nu ai ce căuta în ele!

Victima abuzului: Păi nu ai ce căuta, dar poate intri fără să vrei!

Pomohaci: Nu e adevărat! Nu e adevărat! Știu despre altercația ta de anul trecut și nu mai povestim altceva! Numai eu știu, că eram în spatele mașinii de poliție și asta nu ți-am spus-o niciodată și, dacă nu aduceai subiectul, eu o lăsam așa și nu mă mai interesa! Dar eu știu că nu ești un copil care să fii prietenul polițiștilor! Știu lucrul ăsta! Și ești prea sensibil!

Victima abuzului: Păi sunt sensibil!

Pomohaci: Ești prea sensibil! Ești un bărbat frumos sau, nu știu, că nu știu ce! Că nu ești… Nu ești drăguț, ești frumos, mă! Ești frumos!

Victima abuzului: Știu, dar așa ni! Sunt, dar nu prea!

Pomohaci: Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arăți, nu mi-o arăți?!

Victima abuzului: Păi, o să v-o arăt! Dar nu, nu așa, în mașină, că e aiurea și…

Pomohaci: Când?

Victima abuzului: Într-o zi! Săptămâna asta! Să v-o arăt acum?

Pomohaci: Da, sigur!

Victima abuzului: Să vă arăt ciocanul? Nu știu, în loc să-i zici ciocan, poți să îi zici, nu știu, dacă sunteți preot, poate vă simțiți nașpa!

Pomohaci: Să îi zici ciocan, că eu știu ce înseamnă ciocan!

Victima abuzului: Eu stau cu dumneavoastră, încerc să am relație cu dumneavoastră, să fie bine, dar am și eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…

Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauți tu, că știu eu ce am de făcut pentru tine!

Victima abuzului: Dar, dar eu sunt…

Pomohaci: Ce ești tu?

Victima abuzului: Nu cred eu, că dacă știu că am atunci și am bani, nu că dacă știu, când am nevoie de bani, uite, și acum, nu am, eu ce să zic… tot așa sunt, tot în aceeași situație, tot n-am!

Pomohaci: Cum adică? Nu înțeleg!

Victima abuzului: Păi, ne-am văzut, ne-am ăsta, ne-am…

Pomohaci: Dar numai ne-am întâlnit!

Victima abuzului: Păi nu ne-am ăsta, dar, eu știu, vă arăt ceva sau m-ați sărutat? Eu știu?

Pomohaci: Te-am sărutat? Ăsta nu se numește sărut! Când te-am sărutat eu, măi, copile? Învață să le faci dacă vrei să le faci, dacă vrei să produci ceva, învață să închizi ochii, tremuri, nu știi, te faci și a doua ai trecut peste pragul ăsta!

Victima abuzului: Păi asta e, că sunt niște trepte, până te înveți… să le treci…

Pomohaci: Nu, acum ai emoții, nu o să le poți trece, că ai emoții și ești așa încordat că nu știi tu cum o să fie!

Victima abuzului: Nu neapărat că nu știu, că chiar nu am să mă tem, să…

Pomohaci: E vorba de temut, copile!

Victima abuzului: Păi e vorba de asta, că nu vreau să vă fac eu să vă simțiți prost sau…

Pomohaci: Mai mult decât sunt, nu mă poți face! Mai prost decât sunt nu mă poți face, deci nicicum nu!

Victima abuzului: E vorba de cum simt, nu de prost sau de asta…

 

 

 

Comentarii

unu'

23.06.2017 17:47

Atât posedarea demonică, cât și exorcizările sunt cât se poate de reale. Cine a văzut un posedat înțelege imediat despre ce este vorba. Păcatul lui Pomohaci e altul și nu faptul că citea Molitfele Sfîntului Vasile cel mare.Bine că a fost expus în fine acest măr putred și aruncat afară din lada cu mere bune.

doi'

23.06.2017 22:38
decervelat la fel ca acest popa...

voda

23.06.2017 19:18

Asa se intampla la un moment dat cand preotia e combinata cu muzica lumeasca si sentimentalismul bolnavicios. Daca BOR l-ar fi caterisit atunci cand a divortat sau cand s-a apucat de cantari lumesti, astazi nu s-ar fi ajuns la aceasta sminteala ! Alta Bila Neagra pentru BOR-ul apostat !

Si avea voie ne...

23.06.2017 19:32
Pai sa-si modifice numele in PORNOHACI si sa renunte la cel de Cristian.

ATENA

28.06.2017 13:40
Ha ha, foarte tare! Inteleg, citind transcriptul ca Cristian Pomohaci e un personaj odios chiar si ca ceea ce face cu Flaviu e impotriva oricarei etici (nu ma refer la homosexualitate, ci la a incerca sa convinga pe cineva sa faca ceva impotriva propriei vointe).Insa, ce judecam noi: preotul sau omul? Pentru ca mi se pare ca toti suntem acei pacatosi pregataiti cu piatra in mana, gata sa o arunce.

Nicolae

23.06.2017 19:59

Dl.Liviu Alexa,cum pot lua legatura cu d-voastra? Am si eu inregistrari cu acest.... individ.

Mihaela Ionescu

26.06.2017 10:40

Buna ziua,Sunt Mihaela de la Antena 1, Acces Direct. As vrea sa iau legatura cu dumneavoastra URGENT! 0751220054 este numarul meu. Astept sa ma sunati.Multumesc.

Mirela

23.06.2017 20:35

Mananci rahat. .. Exorcizari... SF...am asistat la facaturi de genul...si pe rahatul asta de popa l-am intalnit si cam are fata de poponar, cred ca e si pasiv. Religie = Manipulare.

Mihai

23.06.2017 20:45

Sunt  foarte curios Liviu draga cât de des mergi la biserica sa fii tu cel care de îți dai singur puterea sa faci ,,Curatenie " , mai exact ești unul care are nevoie de popularitate ca pana acum nu știam ca exiști , așa  ne facem promovare, ai căutat "mult" sa găsești aceasta poveste tipica românească care ne place, care ne crează o plăcere deosebita sa mai judecam pe cineva, "adevărat " ești unire jurnalist, sugerez ca este nevoie sa te maturizezi un pic și investighează mai adânc sa Cunoști persoana pe care o judeci atat de răspicat, peste ceva timp vrei sa fii pictat și in biserica pe lângă Sf Nicolae ceva de genul Liviu curatitorul, îți place? Îmi dau seama atâta popularitate nu ai avut de mult, nu in ultimul rând,Dumnezeu îl tine , nu vreun director sau vreo pila cum ești tu învățat. Pace și bucurie!   

Una

23.06.2017 21:35

Mihai, Liviu Alexa își face meseria de jurnalist, el nu face curățenie! Curățenia ar trebui să o facă BOR și cei care susțin atât de vehement că homosexualitatea e un păcat grav!

Andrei

24.06.2017 02:53

E plina lumea de retardati ca tine. Ai inregistrarea si in comentariu esti total pe langa subiect. Vai de capu' vostru!

Ovidiu

24.06.2017 03:29

Si uite deasta no facut nime nimic pana amu , voi omeni care ii luati apararea. Dumnezo sa va ierte pacatele , si tie si lui, ca nu stii ce vorovesti. Felicitari jurnalistului. Si va recomand sa puneti mana si sa cetiti sfintele scripturi amandoi si sa va rugati si sa postiti pentru restu vietii sa va ierte tatal ceresc pacatele. Iartai doamne ca nu stiu ce fac.

Ovidiu

24.06.2017 03:48

Mihai tata, io amu inteleg ca vrei sa iti aperi seamanu da io va zac sa vapucati sa cetiti amandoi din scripturi si sa va rugati la dumnezo sa va ierte pacatele ca va arde focurile iadului pe amandoi la judecata deapoi. Dumnezo sa va ierte ca nu stiti ce faceti. Si vas zace mai multe de la inima da numa mioi face pacate si nu meritati.

Mihai

24.06.2017 09:54

Mai Ovidiu tata,sunt liniștit ca tu vei merge in Rai ca mult ai mai citit din Sf Scriptura și puțin ai înțeles!!!

crestin

23.06.2017 21:33
Nu merge cu siguranta. :)))

doi'

23.06.2017 22:37

realitatea cruda, a tot ceea ce tine de credinte. Iluzii desarte, zei imaginari, instincte primare confuze....niste nemernici ce se dau exemple in societate, cum e acest popa....asta e cu venerarea iluziilor!! Romania in comuna primitiva. asta suntem. cu credinte si falsitati drept realitati. realitatea e asta: nemernici venerati de masa mare de fraieri. nu e cu nimic mai prejos de unul ce detoneaza in numele credintei.....si comentariile arata  unde suntem, in primitivism....posedari demonice , exorcizari ....vai de capul nostru...ramaneti in grota....nu ati auzit de evolutie, univers, specii, stiinta....ne meritam soarta !!!

Haze

23.06.2017 22:40

Locul lui e la inchisoare, sa fie pe post de nevasta acolo la baieti si in timpul pauzei sa mai bage o populara. 

IOIO

26.06.2017 03:26
Da' ma tem ca-i place! :))))))))))))

Curvoisier Curacao

23.06.2017 23:27
Mai bine nu se nastea, scarba, decat sa-si bata joc de tainele bisericii si puterea lui Dumnezeu. Si-a aratat adevarata fata: dosul.

A.

24.06.2017 00:37

Felicitări Liviu Alexa pentru ca ai talentul de a scoate gunoiul de sub covor . Gunoi pe care mulți il vor bine ascuns . Ar trebui sa ia notițe si alte ziare.ce vor mai sări în sus acum cei care cred orbeste in preoti . Cercetati fratilor tot ce vedeți, auziți. Nu exista verset in Sfânta Scriptură "crede si nu cerceta ". Cine il gaseste sa zică . L-au inventat popii

Necrestinu Marsonu

24.06.2017 05:16

S-ar putea sa fie marson si de aia se comporta asa,ca trebuia sa accepte sa  faca o nelegiuire la intrarea in fratia asta intunecata ca o cerinta la cerere de admitere in fratie.Aia au vevoie ca membrii lor sa poata fi santajati ulterior (daca nu joaca dupa regulile lor), de ai se  impune o lista de nelegiuri ca preconditie la admitere de unde candidatii sa poata alege  ca sa practice. Doamne fereste si pazeste pe jurnalist de blestemele si vrajitoriile lui.Numai asa se explica tupeul si abuzurile ca are spatele asigurat de fratia satanista.Doamne fereste din nou. 

Necrestinu Marsonu

24.06.2017 05:19

vedeti ca este zvon ca si sefu cel mare la bor este  marson,sa i-l indrepte Bunul Dumnezeu

Gabriel Florea

24.06.2017 08:21

A mai postat un internaut din Vrancea un alt articol cu preotul muist, de data asta din evz. Ghiciti care e reactia cititorilor... Toti zic ca nu cred. Ba prostilor, dar cand o sa-l vedeti cu scula-n gura o sa credeti?Popor cu creier de meduza!P.S. La unii le e frica si sa citeasca, dar sa mai comenteze. Dumnezeu nu v-a vrut boi, dragilor, v-a vrut cu creier. De-aia vi l-a dat. Da, asta e vestea buna: AVETI VOIE SA GANDITI! Dumnezeu nu se va supara pe voi!Pozitia mea fata de LGBT e lejera! Dar acum vorbim de un preot. Asta e pus acolo ca sa aiba mai putine pacate ca noi (fara stiu ca nu se poate). Si va aduc aminte la toti ca un preot ortodox nu primeste parohie fara sa aiba familie. Eu chiar ma laud cu chestia asta pe la catolici. Deci unul care-mi vorbeste de familie, trebuie sa si inteleaga ceva despre ea. Eh, bastardul asta n-a inteles prea mult, se pare... 

Teodora

26.06.2017 15:55
Big like! :D Nici ca as putea sa fiu de acord mai mult de atat =) Pentru mine este foarte paradoxal si ilar in acelasi timp cum aceeasi oameni care se scarbesc de tot ceea ce inseamna comunitatea LGBT pe motive cum ca ne distrug identitatea nationala si alte cretinisme fara creier, il apara pe acest domn si se roaga pentru el in fata bisericii. Ca deh, daca e "popa" e unul cu Iisus sau Duhul Sfant :-) Maaaaare ti-e gradina, Doamne! :/ P.S: A nu se intelege gresit. Atitudinea mea fata de tot ce inseamna LGBT este mai mult decat lejera. Eu nu am o problema ca domnul preot e gay - ci am o problema cu reactia poporului nostru.

victor

24.06.2017 08:27

Din păcate acest demolator al sfintelor taine ale bisericii strămoșești a fost lăsat să zburde în păcat, întâistătătorii bisericii ortodoxeromâne, nu au făcut nimic în privina aceasta deși știiau de devierile sexuale acestui lacom de bani, decât să se împopoțoneze precum cocotele cu tot felul de odăjdii inaurite și mașini care mai de care mai luxoase de parcă Dumnezeu i-a trimis pe pământ între muritorii de rând anume aleși, să-i denigreze puterea și numele. În toată această nemernicie diavolul a luat chip de om. Mare sminteală pe sufletul acestui păcătos, știindu-l pe întâistătătorul Irineu, un om bine intenționat când este vorba de primenirea în sânul bisericii cu siguranță va găsii calea cea mai potrivită în a îndrepta o astfel de situație destul de neplăcută din eparhia pe care cu sârg și luare aminte o păstorește.    

Aristide

24.06.2017 09:18

Este imposibil sa nu fim ispititi, dar v-a fi vai si-amar de cei prin care se propaga pacatul in lume. Nu este bine sa judecam, judecata este a DUMNEZEULUI Cerurilor si a Pamantului...,cum a judecat EL Sodoma si Gomora...,cum l-a alungat din Eden pe heruvimul ocrotitor Satan (Diavolul) si impreuna cu el pe stramosul nostru Adam...,tot asa, am convingerea, ca DUMNEZEU v-a face lumina in viata tuturor. Doamne iarta-ne si ocroteste biserica ta cea sfanta. 

vasistes

24.06.2017 10:35

Aceste puli de doi bani iti tin lectii de moralitate, iti arada drumul drept in schimb ei sant dracul gol. 

Apolodor din Ra...

24.06.2017 10:52

Ești pe felie cu ochiul maro?!

Ion din Maramu

24.06.2017 11:03

Nu cred nimik din acest articol..e facut ca sa-l ponegreasca pe parintele Pomohaci iar materialul video este trucat..

Mihai

24.06.2017 11:49

Sa ne amintim defapt cine este cine este acest om cinstit și un mare șantajist Liviu Alexe cercetați ca doar de asta va dat Domnul creier

Adauga comentariu