Cel mai mare eveniment LEGO NINJAGO la VIVO Cluj-Napoca

În acest weekend cei mici sunt aşteptaţi la VIVO! Cluj-Napoca să participe la cel mai mare eveniment LEGO NINJAGO. Copiii vor avea de trecut mai multe misiuni şi vor fi răsplătiți pentru eforturile lor deosebite.

LEGO și centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca îi invită pe copii la cel mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO NINJAGO!
Misiunile din cadrul evenimentului îi vor ajuta pe cei mici să-şi descopere talentul de NINJA. Copiii se vor întrece în cadrul a 5 misiuni LEGO. NINJAGO, vor putea câştiga premii la fiecare oră, iar la finalul misiunilor vor avea propria lor mini-figurină NINJA.

MISIUNEA 1 : Construcția contratimp
Construieşte cel mai rapid reptila!
Primii 3 copii care finalizează construcția vor avansa la următoarea misiune.

MISIUNEA 2 : Demonstrează-ţi îndemânarea!
Condu inelul până la final fără să atingi cablul.

MISIUNEA 3 : Dovedește-ți simțurile!
Încearcă să ghiceşti ce armă se află în fiecare spațiu, fără să te uiți.
Îți poți da seama cărui personaj ninja îi aparține?

MISIUNEA 4 : Ajută la construcția mozaicului!
Ia cu tine cât mai multe cărămizi (cel puţin 5) și găsește-le locul potrivit pe mozaic!

MISIUNEA 5 : Construiește un vehicul potrivit pentru un NINJA!
Orice ninja are nevoie de un vehicul pe măsură.
Dovedește-ți creativitatea și iscusința pentru a construi un super vehicul NINJA.
Expune-ți construcția în zona specială și participă la tombolă.

Evenimentul se va desfăşura în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații din incinta centrului comercial, după următorul program:
22 septembrie, orele 16:00 - 20:00; 23-24 septembrie, orele 12:00 - 20:00.  Fiecare copil poate fi un adevărat NINJA, cu un pic de antrenament!

LEGO Group este o companie privată, proprietate de familie, cu sediul în Billund, Danemarca. Bazându-se pe emblematica cărămidă LEGO®, The LEGO Group este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jucării. Călăuzită de motto-ul: „Doar cel mai bun este suficient de bun”, compania este angajată să ajute dezvoltarea
copiilor și are drept obiectiv să inspire și să dezvolte constructorii de mâine prin joacă și învăţare creativă. Produsele LEGO sunt vândute în întreaga lume și pot fi explorate virtual la www.LEGO.com. Evenimentele de construcție reprezintă o pârghie pentru realizarea misiunii de a inspira și dezvolta constructorii de mâine. În cadrul evenimentelor, copiii sunt încurajați să construiască creativ, să facă echipă cu alți copii, să-și folosească imaginația și să se mândrească cu creațiile lor.

Adauga comentariu