Cel mai iubit eveniment hipic în Transilvania are loc săptămâna viitoare la Turda!

În weekendul ce a trecut, în cadrul Sports Festival, clujenii au avut ocazia să se bucure de o avanpremieră la Salina Equines Horse Trophy. Lecțiile de echitație si demonstrațiile de dresaj în libertate ale lui Miron Bococi au întâlnit un public numeros, ce așteaptă cu nerăbdare evenimentul din 27-30 iunie, de la Turda.

La Salina Equines, una dintre cele mai bine dotate baze ecvestre din sud-estulEuropei, pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru cea de-a patra ediție Salina Equines Horse Trophy. În perioada 27-30 iunie, vă puteți bucura de patru zile de competiție hipică la cel mai înalt nivel, cursuri gratuite de echitație pentru copii și show-uri impresionante de dresaj.

Campionii României în probele de Obstacole, Voltijă și Ponei se întrec în competiții spectaculoase. Vineri (28 iunie) și sâmbătă (29 iunie), după încheierea probelor, show-ul fenomen cunoscut în lumea întreagă revine la Turda. Celebrul Miron Bococi se antrenează deja pentru a oferi spectatorilor numere noi, și mai emoționante, de acrobațiie cvestre. În plus, dresorul va face demonstrații de dresaj în libertate și în pauzele dintre probele din concurs.

Cei mici au șansa de a fi inițiați gratuit în echitație de instructorii Salina Equines, în timp ce adulții se relaxează în zona dedicată deliciilor culinare.

Ca la edițiile anterioare, Salina Equines Horse Trophy e organizat în colaborare cu Federația Ecvestră Română.

Construit din dorința de a revitaliza zona Turda și a reconstrui renumele României în sporturile hipice, Centrul Salina Equines face parte dintr-o investiție privată strategică în regiune. În fiecare an, o parte din fondurile obținute din vânzarea biletelor pentru competițiile Salina Equines este direcționată către susținerea Spitalului Municipal local.

Adauga comentariu