Cel mai ghiolban primar din Romania, incompetentul Horia Sulea din Floresti, l-a injurat de mama pe jurnalistul Liviu Alexa. Tractoristul din Floresti nu suporta sa fie criticat de presa si cetateni, deci ii injura!

De cand e primar, ii injura constant pe cetatenii Florestiului, ii blocheaza pe Facebook cand acestia ii cer socoteala, ii intimideaza cand incearca sa organizeze proteste. Se numeste Horia Sulea si este unul dintre cei mai ghiolbani primari din Romania, un tractorist sociopat care isi injura cetatenii, ii blocheaza pe Facebook cand ii cer socoteala, si, mai nou, ii injura si pe ziaristi.

Invitat constant la NCN in spiritul echilibrului (adicatelea fara sa plateasca, asa cum e obisnuit ghiolbanul sa faca, dand bani ziaristilor ratati), Sulea a crezut ca e scutit de criticile noastre si, cand l-am criticat, a luat-o rau pe gatul tiganului, inecandu-se de furie.

Intrebat fiind la telefon de ce nu raspunde la invitatiile noastre, in ciuda criticilor, Sulea a ales sa il injure de mama pe jurnalistul Liviu Alexa.

Atata poate un prostoi ca Sulea,care sufera de o tulburare de comportament avand drept cauza defectele educatiei într-un mediu social rural.

"L-am criticat pe Marius Nicoara ani de zile si niciodata senatorul nu m-a injurat de mama, nu mi-a spus vreo vorba grea, a abordat cu eleganta mereu un drept la replica. Horia Sulfea nu are insa nicio treaba cu eleganta liberala, el e doar un taran care nu se spala decat o data pe luna la comportament, putind a orgoliu si a transpiratia autosuficientei.

Imi voi folosi toata forta de cetatean pentru ca nerealizarile acestui tractorist politic sa fie cunoscute de catre toti locuitorii comunei Floresti. Oricum va fi condamnat pentru dosarul trimis de procurori in instanta. A facut plati ilegale pentru curatenie stradala si deszapezire, dar nu astea sunt singurele lui chestii umbroase.

Stiu, si sa fie convins, TOATE firmele prin care face sforarii indirecte, prin care plateste servicii sau presa, prin care se indestuleaza el si acolitii lui. Stiu si de marea impacare cu Tise Alin, presedintele CJ Cluj, pe care in fata mea l-a facut "tigan ordinar", si cu care acum se pupa in bot, asta pentru ca Tise are interese imobiliare printr-o persoana-paravan in Floresti, iar Sulea vrea sa ii tina spatele. 

2018 va fi un an interesant pentru domnul Sulfea", a spus Liviu Alexa.

Reamintim ca procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au dispus trimiterea în judecată a primarului comunei Florești, Horia Șulea, pentru abuz în serviciu în legătură cu plățile pentru curățenie stradală și deszăpezire.

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, este acuzat că ar fi produs un prejudiciu de 276.000 de lei, într-un dosar de abuz în serviciu în formă continuată, dosar finalizat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca. Șulea este acuzat de procurori că în perioada decembrie 2012 – decembrie 2013, în calitatea sa de primar ar fi efectuat mai multe plăți nelegale firmei Luka Com, care asigura serviciul de deszăpezire pe raza comunei Florești.

Comentarii

Zat

19.02.2018 00:12

Mai sapa Liviu și pe partea de autorizații taxi la 1000 euro bucata + ca primăria a fost autorizata doar anul trecut sa emită licențe, dar el Șulea emite de 4 ani #numazic.
Sorry da nu am cum sa i-mi dau identitatea reala.

Un Clujean

19.02.2018 08:44

Acolo la Primaria Floresti se invart multe si marunte numai ca nu este cine sa efectueze investigatii ca s-ar gasi o gramada de ilegalitati care ar duce la multe dosare penale.Politia este in urma cu multe evenimente care au loc in primarie,dar poate ca nici nu au curajul sa faca ceva ca automat acel lucrator de politie ar putea zbura din comuna din cauza faptului ca in MAI se mentine aceleasi idei de trista amintire din "EPOCA DE AUR" si anume;-Primarul este ales de popor,iar lucratorul este numit de sefi.Sefii din politie unii dintre ei sunt botanisti,adica pun botul la minciunile primarilor care ii invarte pe degete cum vor ei.

Letitia Persa

19.02.2018 10:11

Cele mai mari ilegalitati ale acestui birjar asa numit Sul^a sunt in sectorul Autorizatiilor de construire. Peste 80% din constructii sunt proiectate de firmele prietenilor lui din primarie, urbanistul sef Ladaru si cu narcomanul de jurist.

Ion

20.02.2018 08:33

poate se verifica si cum s-a modificat PUZ...

Adauga comentariu