Cei trei tâlhari filmaţi în centrul Clujului au fost predaţi poliţiei

Cei trei tâlhari filmaţi de camere de supraveghere pe stradă Vasile Goldiş din centrul Clujului au fost văzuţi în aceeaşi zonă chiar de administratorul pub-ului de care aparţin camerele care i-au înregistrat.

„Prima dată i-am văzut pe doi dintre ei, care erau îmbrăcaţi la fel, în zona Pieţei Muzeului. Eu mergeam la protest. I-am urmărit până pe Memorandumului, unde era plin de poliţie, astfel că i-am spus unui poliţist local. Cei doi au fost reţinuţi. Ulterior, l-am văzut şi pe al treilea în Piaţa Unirii şi i-am spus unui jandarm. M-am uitat din nou la imagini şi erau chiar cu aceleaşi haine. Nu cred că se uită ei pe Facebook, sunt inconştienţi”, a spus Traian Nicolau, administratorul O’Peter’s Irish Pub.

Cei trei au ajuns la Poliţia Municipiului Cluj-Napoca, unde sunt audiaţi. Se pare că sunt minori, cu vârste de 16-17 ani.

Suspecţii au atacat un bărbat de 55 de ani în dimineaţă zilei de 1 februarie, sustrăgându-i 60 de lei şi un telefon. Victima a depus plângere la poliţie, iar atacatorii erau căutaţi de oamenii legii.

Sursele Clujust.ro spun că cei trei stau în Parcul I.L. Caragiale şi acţionau de circa un an pe străduţele din zona Pieţei Muzeului.

Comentarii

Murphy

04.02.2017 12:54

adica tigani

Adauga comentariu