Ceaușescu n-a murit! Pe Cristian Matei l-a apucat brusc milostenia: „Gest de extremă empatie și căldură față de persoanele nevoiașe”

Doamnelor și domnilor, știm prea bine cum se joacă politicienii de-a Nicolae Ceaușescu, la 30 de ani de la Revoluție. În 2019, PR-ul e 99% din ecuație, și nu trebuie să ieșim din județ ca să vedem primari ca Emil Boc, care se asigură că presa locală prezintă doar partea plină a paharului.

Totuși, oricât de mult l-am critica pe Emil Boc, primarul Clujului nici în cele mai frumoase vise ale sale nu ar îndrăzni să spere că un ziar local i-ar face o apologie demnă de Kim Jong-un. 

Nu-i bai, ce Emil Boc nu îndrăznește, pune Cristi Matei în aplicare. Primarul din Turda s-a trezit după 10 ani de condus orașul că e „empatic” și nu poate să doarmă noaptea de grija săracilor din oraș, fără să le dea mâncare cu polonicul. Din fericire pentru el, faptele istorice au fost constatate în presa locală. Într-un mod cel puțin bizar, credem noi, fără a jigni pe nimeni în prag de sărbători. 

Aflăm astfel, din Infoarieș, că „FAMILIA MATEI, EMPATICĂ, CALDĂ ȘI PRIMITOARE DE CRĂCIUN. AU ÎMPĂRȚIT MÂNCARE PERSOANELOR DEFAVORIZATE”.  

Am rămas mască să aflăm despre „empatia extremă” a lui Matei, despre „căldura și empatia” familiei Matei. Empatie extremă? Nici nu suntem siguri că există așa ceva.

„Primarul Cristian Matei și soția acestuia, Dorina Matei au dat dovadă de empatie și căldură și au împărțit mâncare persoanelor nevoiașe din oraș.

Evenimentul a avut loc cu ocazia inaugurării unei cantine sociale realizată în urma unui parteneriat dintre administrația locală și omul de afaceri Levent Atin. Potrivit declarațiilor oficiale cantina va asigura masa pentru circa 200 de persoane în fiecare zi. La inaugurare, primarul Cristian Matei citat de presa locală a precizat că administrația municipiului deține o cantină socială, la care sunt înscriși circa 60 de oameni, însă acolo e vorba de criterii de selecție pe baza legislației existente în domeniul protecției sociale.

Evenimentul a surprins familia Matei într-un gest de extremă empatie și căldură față de persoanele nevoiașe. Primarul a împărțit mâncare persoanelor nevoiașe cu polonicul. Dorina Matei, soția primarului a dat și ea dovadă de căldură și empatie cu persoanele nevoiașe, participând direct la distribuirea hranei.

Singurele reproșuri care I s-au adus primarului, ulterior evenimentului este acela că a pus un șorț de bucătărie peste eșarfa tricoloră, folosită de primari la ceremonii și recepții, ca un semn distinctiv al autorității publice de care dispun”, au scris cei de la Infoarieș. 

Un articol extrem de bizar, în condițiile în care Infoarieș e o publicație aparent serioasă, care nu s-a sfiit niciodată să-i dea câte o lopată peste ceafă lui Matei atunci când acesta a călcat strâmb. 

Mai jos aveți doar două exemple de astfel de articole, critice la adresa lui Matei:

1. DUPĂ 7 ZILE DE LAUDE, PRIMARUL TURZII S-A RĂZGÂNDIT. ORAȘUL NU VA AVEA TRANSPORT PUBLIC INTEGRAL ELECTRIC

2. SE SIFONEAZĂ BANII TURDENILOR PRIN FOTBAL? 100.000 DE LEI PLĂTIȚI ȘI ÎN LUNILE CÂND NU E CAMPIONAT

Ce s-a întâmplat de, peste noapte, avem un astfel de articol demn de un oficios de partid, nu putem decât să intuim. 

Foto: infoaries.ro


Adauga comentariu