Ceața încurcă, din nou, zborurile de pe Aeroportul din Cluj. Curse redirecționate spre Sibiu

Condițiile meteo nefavorabile continuă să cauzeze neplăceri pasagerilor mai multor curse aeriene. Conform reprezentanților Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, unele curse aeriene au fost rerutate sau redirecționate spre Aeroportul din Sibiu din cauza ceții.

„Deocamdată au fost rerutate aeroneavele din cursul nopții și de ieri după-masă spre Sibiu. Unele zboruri au fost anulate, dar așteptăm îmbunătățirea condițiilor meteo. Deja a început să crească vizibilitatea și sperăm că și în Cluj se reiau”, a declarat directorul operațional al Aeroportului clujean, Iuliu Pop. 

Traficul aerian a fost dat peste cap din cauza ceții și a vizibilității reduse, motiv pentru care o serie de rute au fost rerutate, anulate sau redirecționate spre Aeroportul din Sibiu. 

Între timp, în jur de 180 de pasageri ai unei companii low-cost ce trebuiau să ajungă la Cluj de pe Aeroportul din Liege au rămas blocați joi seara. Cursa acestora spre Cluj a fost reprogramată pentru ziua de vineri, de la ora 11.00. Conform Digi24, printre pasagerii blocați pe Aeroportul din Liege se află și Laura Codruța Kovesi.

În cursul zilei de joi, ceața a perturbat traficul aerian de la Cluj-Napoca. Șapte aeronave care trebuiau să aterizeze la Cluj-Napoca au fost deviate la Sibiu. De asemenea, au fost deviate și două avioane care urmau să aterizeze la Târgu Mureș. 

Situația actualizată a zborurilor poate fi consultată pe site-ul Aeroportului din Cluj

CITEȘTE ȘIȘapte avioane care trebuiau să aterizeze la Cluj, deviate la Sibiu

Adauga comentariu