CEASURI ELVEȚIENE, DIAMANTE ȘI BIJUTERII SPLEND'OR, CU PÂNĂ LA 70% REDUCERE

Doxa, Certina, Casio, Atlantic sunt doar câteva dintre brandurile internaționale de ceasuri cu cadrane în culorile toamnei, care pot fi găsite la SPLEND’OR Central, alături de bijuteriile cu diamante sau zirconiu, colierele statement și perlele Majorica. Bijuterii Swarovski, bijuterii pentru copii și bebeluși din metale prețioase sau verighete realizate la comandă, multe dintre produsele SPLEND’OR au și reduceri de până la 70%.

Reporter: Bijuteriile și ceasurile sunt o declarație de stil, care transformă o ținută banală într-una cu adevărat specială. Alături de noi este Ioana Duma, ea ne va vorbi despre noile colecții de la Splend’or Central. Aveți foarte multe branduri internaționale renumite, dar și piese pentru bugete mai reduse.

Ioana Duma, manager magazin SPLEND’OR Central: Avem o gamă foarte diversificată de ceasuri și bijuterii noi, am primit foarte multe modele interesante, atât pentru brandurile foarte cunoscute, cât și modele pentru toate bugetele, de le cele mai ieftine, până la cele de lux. Avem bijuterii de calitate foarte înaltă, din aur, argint, oțel, după gustul fiecăruia.

Reporter: Ce se poartă toamna aceasta, în materie de bijuterii?

Ioana Duma, manager magazin SPLEND’OR Central: Avem bijuterii statement pentru toate ținutele și toate buzunarele, mai avem coliere și brățări tenis, care au diamante sau zirconiu pe toată lungimea lor și care se așează frumos pe orice încheietură sau pe orice decolteu.

Reporter: Spuneți-ne dacă colierele, cerceii și brățările Swarovski mai sunt la moda? Au fost în vogă ani de zile și mi se pare că încă nu au ieșit din preferințele clujencelor.

Ioana Duma, manager magazin SPLEND’OR Central: Brandul Swarovski este acum importat de noi și rămâne în continuare în preferințele clujencelor, este foarte căutat.

Reporter: Știu că perlele sunt nelipsite din cutia de bijuterii a oricărei doamne. Se mai poartă perlele? Iar dacă da, există moduri mai aparte, mai actuale de a le purta sau de a le accesoriza?

Ioana Duma, manager magazin SPLEND’OR Central: Perlele au revenit în trend, desi erau un outfit doar pentru ținutele elegante, ele au revenit în coliere și brățări accesibile pentru toată lumea.Perlele sunt montate atât în aur galben, alb sau în argint, iar acum la modă sunt lănțișoarele cu o singură perlă, nu doar colierele cu unul sau mai multe șiraguri de perle.

Reporter: Ce ne puteți spune despre mateialul din care sunt confecționate bijuteriile? Văd că avem de ales între platina, argint, aur alb, aur roze, care a fost foarte în vogă acum ceva timp. Ce metale prețioase se poartă toamna aceasta la Splend’or?

Ioana Duma, manager magazin SPLEND’OR Central:  Toamna aceasta se poartă orice se potrivește cu nuanța pielii, nuanța tenului, de la aur galben, aur roze, argint, practic asta diferă de la persoană la persoană. Bijuteriile se aleg în funcție de aceste nuanțe, de fizionomie, dar cel mai mult contează ceea ce place fiecăruia. Degeaba se poartă rose-gold, dacă nouă ne place mai mult argintiul, auriul.

Reporter: Ce ne puteți spune despre pietrele care accesorizează bijuteriile?

Ioana Duma, manager magazin SPLEND’OR Central: Au intrat diamantele în trend, se poartă foarte mult și zirconiu sau Swarovski, care sunt bijuterii accesibile ca preț. Se poartă mult micro-setingurile, bijuteriile cu multe pietricele. Sunt foarte căutate bijuteriile-set, o pereche de cercei merge foarte bine cu un colier sau un inel asortat.

Reporter: Ceasurile sunt o categorie specială din portofoliul Splend’or Central. Vorbiți-ne puțin despre tipurile de ceasuri pe care le aveți aici și pe care le recomandați clienților.

Ioana Duma, manager magazin SPLEND’OR Central: Avem branduri internaționale elvețiene - Doxa, Certina, Atlantic, sau branduri japoneze – Casio, Q&Q, Lorus, Seiko, branduri foarte căutate, atât modelele sport, cât și cele elegante.

Reporter: Dincolo de preferințele personale în ceea ce privește aspectul estetic al unui ceas, cum să alegem ceasul și în funcție de mecanismul pe care îl are?

Ioana Duma, manager magazin SPLEND’OR Central: Alegerea ceasului depinde mult de buget. Avem ceasuri mecanice și automatice, cu prețuri mai ridicate, dar avem și ceasuri cu mecanisme cuarț, de o precizie foarte mare. În cee ace privește aspectul estetic al ceasurilor, clujenii preferă în toamna aceasta ceasuri cu ecrane în culorile toamnei, verde, maro, albastru închis, iar în egală măsură ceasurile cu brățară metalică sau cu o curea din piele sau cauciuc.

Reporter: Ce reduceri și promoții aveți aici, la Splend’or Central, în toamna aceasta?

Ioana Duma, manager magazin SPLEND’OR Central: Avem promoții de la 15% până la 70%, care se actualizează destul de des. Periodic avem și extra-reduceri, peste reducerile permanente pe care le avem. Trebuie vizionat tot timpul site-ul nostru www.bb-shop.ro, pentru a vedea toate noutățile și toate ofertele noastre, dar totodată îî așteptăm și în magazine, să probeze, în primul rând.

Continuarea în video-interviu.

Adauga comentariu