Ceai si cafea la UBB, pentru studentii fara familie

Daca ai drum pe la sediul central al Universitatii „Babes-Bolyai” (UBB) sau cel al facultatii de Drept, nu uita sa iti iei un ceai sau o cafea de la studentii din hol. Vei contribui in acest fel la aducerea unei mici bucurii studentilor orfani sau proveniti din centre de plasament care vor primi cadouri inainte de sarbatoarea Invierii. 

Studentii, masteranzii si doctoranzii Facultatii de Istorie si Filosofie ai UBB, organizeaza cea de-a VIII-a editie a Campaniei „Hai la o cafea!”. 

„Prin vanzarea unui pahar de cafea cu 1,50 lei sau a unui ceai cu doar 1 leu, se incearca oferirea unei surprize placute studenților orfani și a celor din centrele de plasament, care studiaza in cadrul UBB”, anunta oficialii universitatii.

Actiunea caritabila are loc cu ocazia sarbatorilor de Paste si a pornit in anul 2007 „ca un simplu exercitiu de umanitate”.

De aceasta data, campania se desfasoara in perioada 31 martie - 2 aprilie, intre ora 8 si 15.

Pentru ca se mobilizeaza cateva zile in preajma sarbatorilor de iarna si a Pastelui, in fiecare an, doar pentru a-si sprijini colegii mai putin avantajati de soarta, le spunem Jos Palaria! studentilor organizatori ai campaniei.

Foto: ubbradio.ro

Adauga comentariu