Cea mai simplă și eficientă metodă de pontaj - aplicația iFlow

iFlow este o aplicație de pontaj & HR online care simplifică modul de înregistrare și evidență a timpului muncit de către angajați. Aplicațiile cloud au câștigat din ce în ce mai mult teren în perioada pandemiei, iar companiile românești au înțeles că au nevoie de digitalizare pentru a rezista pe piață.

Pontajul digital iFlow te ajută să economisești

În iFlow toate calculele din foaia de pontaj sunt realizate automat, elimini munca manuală și erorile umane datorită noii metode de calcul pentru orele de muncă ale angajaților tăi. Informațiile accesibile în timp real de către administratorii de companii este un mare avantaj și a convins peste 500 de companii românești să utilizeze aplicația iFlow.

iFlow îți oferă control absolut asupra orelor de muncă înregistrate în aplicație, verifici simplu și ușor dacă angajații își respectă orele de muncă sau dacă și-au luat la timp zilele de concediu de odihnă. Orele suplimentare pot fi setate pentru a fi adăugate în pontaj doar în urma unei aprobări din partea superiorului. Toate aceste funcționalități te ajută să economisești bani prin eliminarea erorilor de calcul și prin controlul orelor suplimentare.

Părerile clienților iFlow

Clienții aplicației iFlow declară că nu s-ar mai întoarce vreodată la vechile metode de pontaj.

Grupul Electrogrup, clienți iFlow, precizează: “Aplicația de pontaj iFlow este una simplă și intuitivă, fiind ușor de utilizat de către colegii noștri, oricând și de pe orice dispozitiv. În același timp, ne oferă posibilitatea de a monitoriza situația de ansamblu a tuturor angajaților, toate informațiile fiind stocate securizat, în cloud. În tot procesul de implementare am fost sprijiniți îndeaproape de consultanții iFlow. Orice problemă am avut, aceștia ne-au răspuns clar și prompt, ținând cont de nevoile și feedback-ul nostru.”

iFlow simplifică și pontajul angajaților care lucrează în mall-uri. Un exemplu ar fi, magazinele Nobila Casa, care declară: “Contextul pandemic a adus schimbări majore la Mendola Group, a accelerat transformarea digitală la nivel de procese și ne-a făcut și mai adaptivi și receptivi la soluții smart, paperless. Una dintre aplicațiile de care ne-am bucurat foarte mult anul trecut era iFlow. Nevoia pentru o soluție user-friendly, click-based era una foarte evidentă. Înainte pierdeam foarte mult timp până descifram diferențele între evidența de la HR și evidența colegilor. Telefoane, mailuri inutile doar din cauză că nu foloseam cu toții o platformă unitară. Pe lângă faptul că am scăpat de evidențe Excel, hârtii, semnături, tot ce se întâmplă în iFlow este realtime. Procesul de solicitare a unui concediu nu durează mai mult de câteva secunde. iFlow oferă transparență și accesibilitate la informații și o ai în buzunarul tău (pe telefonul mobil)

Colegii de la bun început erau foarte încântați de soluție, chiar și astăzi mai menționează utilitatea și ușurința de folosire a aplicației. Minunată echipă iFlow, ne bucurăm foarte mult de suportul vostru! Echipa de customer support este una promptă, amabilă, receptivă la semnalările noastre. Ne bucurăm de update-uri și de noile funcționalități!”

Vreau să încerc aplicația iFlow. Ce am de făcut?

O întâlnire de prezentare a aplicației iFlow este ceea ce recomandă reprezentanții aplicației. În cadrul acestei întâlniri se discută despre nevoile companiei tale și despre modul în care iFlow îți poate fi de ajutor. Pentru a programa un demo, click aici.

Creează un cont gratuit și testează aplicația timp de 15 zile împreună cu întreaga echipă!

Adauga comentariu