Cea mai nasoala intrebare vine pentru Vasile Dancu: ce dreq mai cauta palincarul Ghita Simon in sediul PSD Cluj, dupa ce a "coordonat" de doua ori filiala, de a bagat-o in sicriu?

Cu ce cleste l-o fi strans de oua Vasile Dancu pe Marcel Ciolacu de l-a pus ozonpertz ditamai sef in PSD National e treaba lor. Insa gestul asta de forta ne-a creat noua, papagalilor de rand, imaginea unui Zeu politic, al unui Vasile Dancu transcedental, epopeic.

Ne-am dat seama din start ca Sandu Cordos a fost alegerea lui Dancu, avea nevoie de un gnom care, la vederea razelor lui Dancu, sa se transforme in piatra si sa ii ramana deschise doar orificiile auditive prin care sa asculte ordinul si apoi, la trezie, sa il execute.

Insa e clar ca ceva nu e bine. Cordos, ca orice sluga proasta, isi face si din Simon Ghita stapan. Sta cu el in sedinte, analizeaza impreuna cu Simon cacatul impachetat care se numeste PSD Cluj. E clar ca cineva trebuie sa ii curme suferinta lui Cordos, el nu poate duce in suflet doi stapani la un nivel inalt de profesionalism, slugarnicia sa se risipeste. Deci ori Dancu tre' sa dispara din filiala, or Simon Ghita. 

Acuma, io zic ca Dancu nu are cum sa mai dispara din filiala PSD Cluj, chiar daca vegheaza ca un batman umbrind cu prezenta-i sediul, nu dispare, mai pleaca, mai vine, dar cam asta e: dupa take overul dat la nivel national, adio si o euglena verde. Atunci, dragii mei dragi, cum zicea Horica Sulea, primarul independent de Floresti care a fost ieri la sediul PSD sa tranzactioneze cu Cordos filiala PSD Floresti, atunci ce dreq mai cauta palincarul de Ghita Simon ca coordonator (niciun sic! - cacofonie meritata) la filiala? Are nevoie Dancu de supraveghere, este Simon arbitrul lui Dancu, dirigul lui Dancu? Are nevoie Ciolacu de un chezas in filiala ca Dancu sa nu sara calul?

Adica... deci... bai... cum cacat e posibil ca acest unsuros sa mai fie in sediu, sa influenteze liste, ba chiar, impreuna cu Chirtes, sa il injure pe Dancu (hahaha, Chirtes nu-l mai inregistra pe Simon, esti soferul lui!), cum e posibil ca martalogul asta sa mai fie in PSD Cluj dupa ce l-a distrus de doua ori? O data in inceput de 2019, cand Dragnea l-a trimis sa "coordoneze" Clujul si l-a coordonat de dracu l-a luat, PSD rusinandu-se pe Cluj la europarlamentare, alta data, in inceput de 2020, cand a venit din nou la Cluj sa "coordoneze" cu montatorul de piscine Paul Schmidt filiala, promitand ca nu vor pleca primari, ca se vor face sondaje, ca alea alea. Apropo de sondaje, ca au fost facute de IRES, cine il injura pe Dancu si il facea dobitoc acum cateva saptamani in fata membrilor PSD zicand ca sunt masluite? Simon!

Cum e posibil ca in sediu sa mai calce agarici ca pastaia de Claudia Anastase, care nici membru al PSD Cluj nu e macar? Ce mai cauta Dan Tamas pe acolo, de vreme ce nu are nici 10 la suta in sondaje si nu s-a spetit prea mult cu munca la partid, ci doar cu sforile orgoliului de a fi numit candidat? Cum de mai gestioneaza Horia Chirtes, agramat ce abia scrie in limba romana, secretariatul general al partidului?

Si stati, revenim, cum de mai e Simon inca in sediul PSD Cluj, de ce nu ii da nimeni un sut in cur?

Aaaa, poate pentru ca Simon e stresat sa rezolve EL listele, caci unii i-au platit din gros pentru pozitii, asta daaaaa... Ca Simon crede ca poate sa il calce pe Cordos pe cap (nu ca ar fi greu), asta daaa... Sa vedem daca il poate calca pe Dancu pe cap.

Dar Simon e vinovat pentru europarlamentarele distruse in 2019, pentru nemunca din 2020, pentru plecarea primarilor, pentru absenta listelor de candidati. Cam asta e coordonarea lui: cacat cu perje.

Sandule, ai curaj sa il trimiti pe Chirtes sa il conduca la aeroport pe Simon? Haha, era o gluma, nu ma baga in seama, mai radem, mai glumim, oameni suntem.

Adauga comentariu