Cea de-a zecea editie a Conferintei ”Putere prin Oameni” are loc astazi la Hotel Opera Plaza

Evenimentul constituie unul dintre cele mai importante forumuri de management din Romania si este organizat in fiecare an de catre Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj.

Tema Conferintei din acest an, “Conducand oameni diferiti”, ofera cadrul pentru discutarea unor teme care propun actiuni integrate si directionate catre reducerea inegalitatii de sanse, dar si alte aspecte ale multiculturalitatii in societate si organizatii.
Editia din acest an ii are printre vorbitori pe Costin Borc - CEO, CRH Romania, François Coste - CEO, Groupama Romania, Crina Ilie - Vice Presedinte HR, Genpact Europa; Voicu Oprean - Fondator si CEO, AROBS; Dana Oprisan - HR Director, Grup Renault Romania, Paul Patrascu - HR Senior Manager Eastern Europe, Fujikura; Florin Spataru, Director de Resurse Umane si Afaceri Corporatiste Damen Shipyards Galati; Andreea Voinea - Executive Director HR, BCR – Erste Bank.

„Puterea pe care noi, fiecare dintre noi, o avem este amplificata atunci cand stim sa apreciem in ceilalti oameni – in familie, in organizatiile in care activam, in cei pe care ii intalnim de-a lungul vietii si carierei, de oriunde ar fi ei –atat lucrurile pe care le avem in comun, cat si bogatia si mirarea de a fi diferiti.  Invitatii nostri si organizatiile de succes pe care le conduc ne demonstreaza ca acceptarea diversitatii, sub toate formele ei, inseamna mai mult decat reconciliere umana. in plus, este vorba de productivitate in companii, de proiecte de succes care nu pot fi cladite altfel decat pe intelegerea perspectivelor, valorilor si obiceiurilor personale care sunt altfel decat ale noastre, pe colaborare si apreciere.” a declarat Florin-Ioan Petean, directorul executiv al Centrului de Dezvoltare Manageriala.

Pentru Centrul de Dezvoltare Manageriala, conferinta reprezinta finalizarea cu succes a unui important proiect finantat de Uniunea Europeana, “Cariere la feminin”, derulat in perioada mai 2014 – decembrie 2015. Obiectivul general al proiectului l-a constituit stimularea si cresterea ratei de ocupare a populatiei feminine pe piata muncii si a fost derulat impreuna cu Asociatia AS 2001 Alba Iulia si scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie – filiala Alba, prin POSDRU /144/6.3/S/129188 si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Editia din 2015 a Conferintei „Putere prin Oameni” incununeaza in acelasi timp 21 de ani de activitate pentru Centrul de Dezvoltare Manageriala, consolidarea unor parteneriate durabile si colaborari de exceptie cu numerosi jucatori de anvergura de pe piata romaneasca si europeana. Centrul consemneaza doua decenii de reusite profesionale de exceptie, o perioada in care a conceput si a livrat programe de training si consultanta in Romania, Europa Centrala si de Est si Asia.

Adauga comentariu