Ce vor românii să facă mai departe Laura Codruța Kovesi?

Politică, justiţie sau retragere din viaţa publică? Ce decizie ar trebui să ia fostul procuror general al DNA, Laura Codruţa Kovesi, cu privire la cariera sa? Un sondaj IMAS arată ce și-ar dori românii să facă mai departe fosta șefă DNA.

Rezultatele sondajului arată că majoritatea celor chestionați consider că Laura Codruța Kovesi ar trebui să își continue activitatea de procuror.

La întrebarea “Ați prefera ca Laura Codruța Kovesi să își continue activitatea de procuror, fără funcție de conducere sau să intre în politică?”, participanții la sondaj au răspuns astfel: 58% spun că ar ar prefera șă își continue activitatea de procuror, fără funcție de conducere, doar 13% spun că ar trebui să între în politică, 11, 2% spun că ar trebui să facă altceva iar 17,8% nu știu, nu răspund.

O a doua întrebare a vizat o posibilă implicare a fostei șefe DNA în politică. “La ce nivel vă doriți să activeze în politică Laura Codruța Kovesi?” a fost a doua întrebare. Cei chestionați au răspuns astfel: 40,9% își doresc ca fosta șefă DNA să candideze la președinția României, 24,3% își doresc să candideze pentru un mandat în Parlamentul României, 24,3% să candideze pentru un mandat de europarlamentar, 2,2% să fie prim-ministru, 5,4% o văd la alt nivel iar 2,9% nu știu sau nu răspund.

Sondajul IMAS a fost realizat la cererea Europa FM.

 

Comentarii

dacopatul

13.07.2018 16:18

Eu as vrea sa faca filme porno.

Adauga comentariu