Ce știu să facă bine lipitorii de afișe ai lui Boc plantați în sinecura banilor publici? Să toace banii și să-și crească averile. Azi despre cum Ionuț Rusu a tocat banii publici pe haine de lux

După ce i-a crescut averea mai ceva ca Făt Frumos, lui Ionuț Rusu, lipitorul de afișe plantat de Emil Boc în sinecura de director al BR Arena, i-a crescut și tupeul.

Conform stiridecluj.ro, pe 31 decembrie 2020, în chiar ultima zi a anului, directorul Sălii Polivalente „BT Arena”, Ionuț Rusu, a aprobat un referat de necesitate, pentru cheltuirea sumei de 10.000 de lei plus TVA, achiziție cu denumirea ”echipamente / îmbrăcăminte personal”. Apoi, în prima parte a lunii ianuarie, pe bani publici acesta a ieșit la cumpărături în Vivo Cluj, la magazinul Peek&Cloppenburg, achiziționând 10 articole de îmbrăcăminte pentru bărbați și două articole pentru femei.

În februarie mai vine o rundă de shopping, tot direct din magazinul menționat: două perechi de pantofi de sport marca Adidas, și un hanorac sport Nike, de 200 de lei.

Cămașă Polo Ralph – 629 lei
Jeans Boss – 779  lei
Jerseu Boss – 989 lei
Hanorac Boss – 729 lei
Hanorac Boss – 499 lei
Jeans Joop! – 359 de lei
Hanorac Boss – 319 lei
Jachetă Wellensteyn- 1399 lei
Hanorac Boss – 979 lei
Costum Boss + pantaloni Boss – 679 lei
Jachetă Wellensteyn- 1199 lei 
Bluză Ralph Lauren – 183 lei

Cu numai șase luni înainte, la Sala Polivalentă „BT Arena” au avut loc reduceri de personal și diminuări de salarii. Așa că au prisosit niște bani pentru fițele de management ale lipitorului de afișe.

De ce? Numai ipochimenul ne-o poate spune. Dar trebuie să așteptăm că cică ar fi în concediu în însorita Grecie.

CITIȚI: Ce bine e să fii lipitorul de afişe al lui Emil Boc: sinecura la Polivalentă merge, averea creşte!

Unde s-a evaporat apartamentul lui Ionuț Rusu? Directorul Sălii Polivalente face fals în acte?

Pentru a vedea cum individul face și fals în declarații, dar pe organele competente din Cluj le doare-n somnul de frumusețe. Dacă nu e ordin, nu-și mișcă fundul, din oficiu, adară din oficiu să verifice.

PS: Păi tufu-i m*ama ei de viață, Maestre, Excelență, Emile dragă, te-am sesizat despre ipochimen și faptele sale de nu știm câte ori! Abia așteptăm ziua în care ai să apari despetit lîn fața unui microfon prietenos, să te dai surprins de situație și să ne înjuri că nu te-am sesizat!

Și vezi că, tricoul cu mușchi, face și pe bătăușul cu subalternii!

Adauga comentariu