Ce spune sotia celui BANUIT de bataia femeii din Dej: „Politia a dat filmarea, dar sotul meu nu are vina”

Georgiana Szentgyorgyi, soția lui Petru Ionuț, ne-a transmis câteva aspecte referitoare la scandalul recent, apărut în urma unui filmuleț postat pe rețelele de socializare. Potrivit acesteia, clipul a fost publicat de către oamenii din IPJ, care știau de mult timp despre bătaia brunetei de la Dej.

„Buna ziua, domnule Liviu Alexa știu că sunteți un jurnalist care ține cu dreptatea. Situația pe care doresc să o fac cunoscută este următoarea și dacă doriți să o publicați rămâne la aprecierea dumneavoastră. Soțul meu și fratele acestuia sunt închiși, de aproximativ 1 an și jumătate, la Penitenciarul Gherla. Ieri soțul meu a rămas în pronunțare cu un dosar la Curtea de Apel Cluj. Intâmplarea face că brusc, chiar în ziua procesului, a apărut un videoclip în care un individ o agresează pe o fată.

Vreau să vă spun că acest videoclip a fost pus la dispoziția publicațiilor chiar de către poliție, care, culmea, ar fi solicitat publicului să recunoască agresorul, când ei știau foarte bine cine e de fapt, în condițiile în care ei au dat videoclipul.

Tot ei dezinformează masiv cum că cel care o agresează pe fată este soțul meu Szentgyorgyi Petru Ionuț. Această manipulare o consider venită din partea politiei și a procurorului, pentru a nu i se reduce soțului meu pedeapsa în apel. Am sunat la diferite televiziuni să le spun că au creat un haos, că nu soțul meu e cel care o agresează pe fata respectivă, dar m-am trezit spunându-mi-se că IPJ Cluj le-a dat aceste informații. De două zile primesc amenințări cu moartea de la diferiți indivizi de pe Facebook, care consideră că soțul meu a agresat-o pe respectiva. IPJ Cluj dezinformează intenționat pentru a i face rău soțului meu, acum la final de proces”, precizează soția lui Ionuț, Georgiana Szentgyorgyi.

Citește și: In cazul femeii batute cu bestialitate la Dej, se pare ca Danut Szengyorgyi este autorul. Dar cititi acest articol ca sa intelegeti mai multe

Adauga comentariu