Ce spune conducerea UDMR despre demisia fostului senator Eckstein Kovacs Peter. Președinte UDMR Cluj: "Sper că prietenia noastră nu se va deteriora din cauza divergențelor privind modificarea legilor Justiției"

Comentarii

Nico

24.06.2018 12:10

Ar fi interesant daca prea distinsii conducatori ai filialei locale UDMR precum si reprezentantii actuali in senat si camera deputatilor ar lua pulsul comunitatii si ar sta de vorba cu maghiarii de rand sa vada ce parere au ei despre tot rahatul asta. Nu de alta, dar am vecini si colegi maghiari care au iesit si ei in strada.

Mai sa fie...

24.06.2018 13:08

In calitate de senator UDMR, dl E.Kovacs a facut foarte multe pentru "apararea drepturilor comunitatii maghiare", timp de foarte multi ani. Cat nu au facut si nu vor avea ocazia niciodata sa faca mii de membri ai organizatiei.Prin urmare, a sublinia la plecarea sa ca in ultimii ani nu a mai actionat vizibil, mi se pare asa...o chestie slaba rau de tot. Nepoliticoasa si irelavanta. Rautacism. Inadecvare la situatie. 

geo

25.06.2018 07:32

Domnu Csoma Botond, tot UDMR-ul n-a avut nici o contributie la drepturile ungurilor in utlimii ani. Sunteti doar niste slugi PSD!!! Sa va fie rusine, luptati pentru niste infractori! FARA HOTI in conducerea statului.Botond, ii ultima data cand UDMR a intrat in parlament. La urmatoarele alegeri, daca nu modificati pragul la 3%, nu mai intrati. Ungurii nu-s orbi. Va vedem!!!

Adauga comentariu