Ce se mai gaseste la magazinul de la Finante: sandale si martisoare

Romanul bine cumpanit isi cumpara iarna car si vara sanie. Clujenii care urmeaza acest sfat al intelepciunii populare pot sa cerceteze in aceasta perioada magazinul Directiei Generale ale Finantelor Publice (DGFP) Cluj: e plin de produse de primavara si vara. 

Atractia principala a micului magazin de pe Calea Dorobantilor consta in aceasta perioada in sandale. Joase, cu toc sau platforma, negre, colorate sau cu paiete, articolele de incaltaminte de vara domina rafturile unitatii, iar preturile sunt imbatabile: o pereche poate costa 10, 15 sau 20 de lei.

In vitrina din fata sunt expuse posete si clutch-uri cu tinte sau culori metalizate care costa intre 10 si 30 de lei. Nu lipsesc bluzele, treningurile, gablonturile si rechizitele. O cutie mare cu seminte se mai gaseste la magazinul DGFP Cluj: de salata, sfecla rosie, ridichi sau fasole pitica.

La loc de cinste se afla insa un vraf de martisoare, din metal auriu si diverse forme, puse in vanzare la pretul de un leu. 

Se pot cumpara de aici si sacouri masculine, bleumarin. 

Exista si un sortiment de sezon: un set de perne si paturi de lana care se vand cu 100 de lei. 

“Sunt marfuri confiscate pentru ca nu au avut acte de provenienta. Vin de la politie, de la vama, de la antifrauda, din judetul Cluj. Pot fi controale cu zecile, daca toata lumea are acte de provenienta nu ramane nimic de adus. Nu e un sablon”, a precizat Gligor Gavris, purtatorul de cuvant al directiei. 

Preturile cu care se vand produsele de la magazinul DGFP Cluj nu au adaos comercial. 

“Se gaseste ce ramane. Noi astea nu le comandam, ce avem este ceea ce se nimereste, cum pica. Merge organul de control si, daca este, este, daca nu, nu.  Daca au fost in martie, clar ca au putut gasi si martisoare. Exista si un termen dupa care se distrug, la un moment dat, sa nu le tinem acolo degeaba”, a explicat reprezentantul institutiei clujene. 

Comentarii

Ioan Butunoi

08.10.2016 08:50

         Foarte slab si subtire domnilor de la ANAF. Daca a-ti face controalele asa cum trebuie si la toti comerciantii, ar trebui sa confiscati jumatate Clujul la cata evaziune fiscala este aici. Ori nu a-ti auzit de evidente duble, de facturi fictive, preturi pentru ”control” si altele pentru prosti? Mai multa munca de teren domnilor nu in birou la caldurica. Cred  ca atunci va va trebui o hala in loc de un magazinas pentru a vinde ce confiscati. 

criss

16.10.2016 15:31

nu o hala ci un mall ar fi necesar pentru marfa ce ar trebui confiscata de catre ANAF in Cluj. Si nu numai atat . Ar trebui confiscate si revandute gazul furat,energia electrica furata s.a.m.d

BADIU GAVRIL

09.12.2016 11:14
DOMNILOR DE LA ANAF FACETI CONTROLOARE LA TIRGURILE DE TARA DIN JUDET, LA VIZATORI DE CEREALE ECT.

Adauga comentariu