Ce se intampla la "atelierul de frumusete" de la Farmec? Dezvaluiri despre secretele tineretii :)

„Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa fii optimist, sa te simti bine, sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa il cuceresti,” spunea prof. dr. Ana Aslan. „Frumusetea completa” e ceea ce promit specialistii brandului clujean, prin noul program derulat in cadrul primului Centru de frumusete Farmec.

Inaugurat in primavara acestui an, Centrul de frumusete Farmec ofera teste de dermoanaliza gratuite si consultanta in alegerea produselor potrivite fiecarui ten. Noul salon cosmetic este dotat cu aparatura de ultima generatie in industria cosmetica, cu functii avansate de radio-frecventa, mezoterapie, cavitatie, dermomasaj, microdermoabraziune, si exfoliere cu oxigen pur, care potenteaza efectele produselor companiei.

„Acest proiect a fost o dedicatie facuta de noi consumatorilor nostri, in semn de apreciere pentru fidelitatea fata de brandurile nationale. Am dorit sa avem la poarta fabricii un centru care sa ne reprezinte, sa fie cartea noastra de vizita. In primul rand, ne-am dorit un spatiu elegant, prietenos, in care consumatorii sa interactioneze cu produsele noastre, sa primeasca consultanta. Ne revine, in mod firesc, datoria de a educa publicul, in privinta regulilor de baza in ingrijirea unui ten frumos si sanatos”, spune Ioana Borza, manager Marketing la Farmec.

La primul tratament, clienta beneficiaza de o reducere de 30% din tariful practicat, iar la 3 tratamente efectuate, al 4-lea e gratuit.

Tratamentele oferite in cadrul salonului cosmetic sunt adaptate dorintelor si nevoilor fiecarei cliente, in functie de tipul de ten: hidratare, nutritie, microdermoabraziune, anti-imbatranire, lifting, antiacnee, regenerare capilara. Informatii despre preturi si program gasiti pe pagina web a companiei.

Compania clujeana respecta comunitatea locala

„Ni s-a parut firesc sa deschidem primul Centru de estetica la Cluj, din respect pentru comunitatea locala, in cadrul careia ne-am desfasurat activitatea de la inceput si pentru ca suntem foarte mandri de faptul ca suntem o companie clujeana. Avem 12 reprezentante in tara, cu toata logistica aferenta, sediu de birouri, depozite, flota auto proprie, echipe de vanzari si personal auxiliar, distributie directa”, adauga Magda Miclaus, specialist in Relatii Publice la Farmec

Urmatorul Centru de frumusete va fi deschis la Bucuresti anul viitor si va fi construit pe acelasi concept.

Noutati exclusive de la Farmec

Din luna iunie, in fiecare zi de marti, de la ora 18:00, Centrul de frumusete Farmec organizeaza seminarii de „Frumusete completa”, cu acces gratuit, pe baza de programare. In cadrul acestora, un estetician si un psiholog ofera participantelor informatii, atat despre ingrijirea corecta a tenului, cat si despre felul in care emotiile si sentimentele pot fi exprimate si controlate astfel incat sa existe o armonie perfecta intre corp, minte si spirit. Nu mai e de mult un secret faptul ca frumusetea nu vine doar din aspectul exterior.

Pe perioada verii, seminariile se tin in functie de solicitari.

„Incepand cu luna august, vom veni cu noi facilitati in intampinarea iubitorilor unui stil de viata sanatos, care sa le puna in valoare frumusetea naturala”, promite sefa departamentului de Marketing.

„Secretul succesului consta in constientizarea faptului ca oamenii fac diferenta! Nu doar pregatirea profesionala, ci calitatea umana si disponibilitatea de a iesi din zona de confort. Doar asa poti evolua”, e de parere Ioana Borza.

Foto: Farmec

Adauga comentariu