Ce se întâmplă cu Alex Ioniță? CFR Cluj nu-l mai dorește: „Sunt echipe care ar vrea să-l ia, o decizie importantă de luat”

Alex Ioniță nu își găsește locul în Liga 1. După ce campioana CFR plătea 1 milion de euro celor de la Astra în urmă cu doi ani pentru Ioniță, fotbalistul a dezamăgit în tricoul vișiniu și a fost împrumutat la CS U Craiova. Nici în Oltenia nu a convins și acum își caută o nouă echipă, după nici șase luni petrecute pe „Ion Oblemenco”. 

Cei de la CFR au mărturisit, prin vocea directorului departamentului de scouting al campioanei, Marius Bilașco, că lui Ioniță i se caută o nouă echipă. Clujenii iau în considerare inclusiv un transfer definitiv al fotbalistului.

„Nici nouă nu ne convine situaţia jucătorului, dar eu cred că în următoarele zile lucrurile se vor clarifica şi în privinţa lui. Nu ne aşteptam să ajungă în poziţia asta , pentru că e un jucător valoros. Acum, ce s-a întâmplat la Craiova, de ce nu a fost luat în pregătire, nici noi nu ştim exact. Nu aş vrea să spun că nu sunt şanse, dar e o mutare foarte importantă, atât pentru Alex, cât şi pentru CFR Cluj.

Cred eu că foarte multe echipe din Liga I l-ar vrea pe Alex Ioniţă. Sunt echipe care ar vrea să îl ia, este o decizie importantă pe care şi noi trebuie să o luăm, pentru că nu te întâlneşti prea des cu o situaţie de genul ăsta. Şi cred că e atât de importantă, încât trebuie gândită foarte bine. El trebuie să joace, asta e clar. Acum, diferenţa dintre Liga I şi Liga a II-a”, a declarat Bilașco.

Foto: Fanatik.ro

Adauga comentariu