Ce nu face șoferul nesimțit pentru un loc de parcare?! Pe pietonala de pe Canalul Morii stâlpișorii au fost rupți și aruncați în apă

Comentarii

Radu

02.01.2017 10:39

1000 de sesizări pe săptămână împărțit la 35 de oameni înseamnă sub 30 de căciulă. 30 împărțit la 5 înseamnă 6 - deci 6 pe zi de polițist comunitar, adică mai puțin de o amendă pe ora. Eu zic așadar că scuza ca-s prea putini polițiști comunitari cade. Dacă 100 de lei amenda nu-i sperie faceti-o 1000, iar asta cu ridicatul mașinilor mai e o scuză până la mijlocul lunii când trec 30 de zile de la publicarea OUG în Monitorul Oficial, să vedem după cu ce scuze penibile mai veniti pentru că legea nu se aplica in Cluj.

Gerula

02.01.2017 12:46

În Cluj conform statisticilor la început de an 2016 erau în jur de 250.000 mașini. Omul asta îmi explică de o parcare de 700 mașini în centru..... Pe Dorobanților sunt mașini parcate bara la bara pe locurile amenajate pe carosabil (locuri plătite la primărie) și mașini parcate tot bara la bara pe trotuar. Parcările dintre blocuri sunt pline și sunt și garaje.. Înțeleg să nu mai luam masina cînd mergem la servici în centru, și o lăsăm acasă. Corect. Ajungi mai repede cu troleul și nu mai umbli 20 Min după loc parcare în centru. Dar cu mașinile din cartiere ce facem? Le lăsăm în Apahida? Un loc de parcare in parkingul in Mărăști este circa 350 lei/lunar vs un loc în parcare pe aleea bibliotecii la 200 lei/an loc unde de altfel e plin de garaje unde se țin murături și sunt improvizate afumători. Înțeleg că unii sunt mai proști (cei care parchează pe trotuar) și alții sunt mai deștepți cu parcări asigurate de primărie? Oare nu plătim toți la fel impozite?

Cetateanul

02.01.2017 13:56

Legea a permis neintrerupt si permite in continuarea ridicarea masinilor dar Marcel Bontidean este total incompetent si face pe prostul .  Lipseste, din cauza unor ambitii prostesti, doar colaborarea intre politia circulatie si administratorul drumurilor lui Boc.  

Adauga comentariu