Ce mesaje a primit Horea Uioreanu după ce a fost dus la Penitenciarul Gherla

Imediat după ce a aflat sentința definitivă de 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare, Horea Uioreanu, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj a postat un mesaj pe Facebook prin care își cere iertare tuturor celor cărora le-a greșit. După ce au aflat că Uioreanu va fi dus la Penitenciarul Gherla, foști colegi, senatori, șefi de instituțiii au transmis mesaje prin care îl îndeamnă la rugăciune sau își oferă ajutorul. Câteva zeci de persoane și-au arătat susținerea. Mihai Seplecan, fost președinte de Consiliu Județean, i-a transmis, printre altele, că nimic nu este întâmplător.

Justiția a decis în cazul Horea Uioreanu, nu noi suntem chemați să ne pronunțăm de ce fostul președinte al Consiliului Județean Cluj a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru 6 ani și 4 luni, pentru luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi tentativă la spălare de bani.

Dar am notat faptul că, politicieni, foști consilieri județeni, șefi de direcții și societăți aflate în subordinea Consiliului Județean îl îndeamnă pe Horea Uioreanu la rugăciune și își exprimă părerea de rău pentru ceea ce i se întâmplă. Mihai Seplecan îl îndeamnă la rugăciuneși post și îi spune că apostolul Petru a fost scos din închisoare cu ajutorul Bisericii.

postare uioreanu

“Fii binecuvântat Uioreanu Horea, dragă. Fii tare, te iertăm și te rugămsă ne ierți, nimic nu esteîntâmplător. Suntem alături de ține și să știi că Dumnezeu încerca doar pe copiii Lui iubiți. Ai timp acum de rugăciune, post, citit, odihnă și vei câștigă în timp pacea și liniștea. Și apostolul Petru a fost scos din închisoare cu ajutorul bisericii. Ai greșit cum noi toți greșim important este să înțelegi și să te schimbi și totul se va schimbă în bine. Cu timpul vei înțelege asta. Noi cei din lume și biserica cărora le-ai făcut bine ne vom ruga pentru tine. Nu uita că totul este posibil, doar să crezi”, i-a scris Mihai Seplecan.

Fostul deputat Radu Zlati (PNL) își exprimă părerea de rău, în timp ce fostul senator Eckstein Kovacs Peter își oferă ajutorul, în caz că are nevoie de ceva.

“Îmi pare rău să aflu. Tărie și credință! Toate trec...”, i-a scris Radu Zlati.

“Pune-ți încrederea în Dumnezeu, fii sigur că el va ajuta! Mă rog pentru tine!”, i-a transmis Vakar Istvan vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj.

“Îmi pare rău. Fii tare. De ai nevoie de ceva ajutor, spune”, a notat fostul senator Eckstein Kovacs Peter.

Regrete își exprimă și fostul prefect Călin Platon, actualmente director al societății Drumuri și Poduri din subordinea Consiliului Județean.

“Cu credință trecem peste toate!”, i-a scris Valentin Lungu, directorul Hotelului Univers T.

“Gânduri bune, Horea!”, a scris Rareș Rusu, fost consilier județean.

“Regret mult prin ce treci Horea. Să fii tare te așteptăm cât mai repede acasă”, a transmis Călin Platon.

 “Toate sunt trecătoare, vor veni și zile mai senine, fiți tare, Doamne ajută”, a notat Axente Husar, fost șef al societății Pază și Protecție din cadrul Consiliului Județean Cluj.

Horea Uioreanu a fost reţinut de procurorii DNA în 28 mai 2014 pentru cinci infracţiuni de luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la spălare de bani, şi, ulterior, arestat preventiv pentru 29 de zile, alături de oamenii de afaceri Ioan Bene şi Vasile Pogăcean. Cei trei au fost din 30 martie 2015 sub control judiciar.

Comentarii

adi

01.02.2018 17:37

ma da unu nu ati scrie ca nu avem unde parca la aeroport din cauza spagilor lui cu UTI!!!si ca nu s-a dezvoltat parcareasau ca groapa aia de gunoi nu e gata nici acum din cauza ca bene rupea pamantu cu basculanta si ducea umplutura la stadion.astea nu conteaza?

Burdujel

02.02.2018 08:34
Ăștia nu ar scrie, sunt combinați, sunt gasca mafioata de la Cluj, cei ce vor sa-l dea jos pe Boc și Tise .

Cristi

01.02.2018 19:44

La ce fatza are i-au trebuit tone de bani. Oare ii gata cabana de la Tarnita?

Jay

02.02.2018 09:05

Da' unul nu l-ar indemna sa dea banii inapoi. 

Claudia

02.02.2018 09:21

Emoționant cât de credincioși sunt toti și cum il îndeamnă să se roage!Și cum se vor ruga și ei! Personal, îmi dau lacrimile de emoție  când văd o asemenea emulație în fața vicisitudinilor legii!!!

Hotu'

02.02.2018 10:03

Draga "bursuc" (ca asa iti spuneau prietenii) era de asteptat ca aici o sa ajungi. Toti iti ureaza sa fi tare insa cand luai spaga la greu nu te-au "tras de maneca " sa-ti spuna sa o "lasi mai moale"

Psihanalizda

02.02.2018 14:09

DNA sā-i purece temeinic pe toti miloshii. Ca sunt toti ca el. De aia sunt tristi, ca poate le vine randul. Unul n-ar saluta ca l-au oprit pe horica, procurorii, din jaful la buzunarele clujenilor. DNA sā vina sā va ia!!!!

un alegator

03.02.2018 09:26

pai cand era PRESEDINTEnu-i ajungiai c un.........la nas.Ma, nu pot ca nu-mi semneaza Oleleu...spagile.Cand vor da socoteala si cei  care l-au ajutat in frauda facut,Oleleu si Istvan Vakar??????????????

grigoras

03.02.2018 14:38

suma acestor tipi ca uioreanu a tinut tara la coada Europei...nicio compasiune pt. ei ....din cauza lui nu mai merg la vot pt ca n-am pe cine pune stampila

Adauga comentariu