Ce mesaj a trimis Cord Blood Center clientilor sai despre intrarea in insolventa

Clientii bancii de celule stem Cord Blood Center au primit o instiintare ieri ca societatea a intrat in insolventa. Procesul de reorganizare nu va afecta clientii, iar grefele raman stocate in siguranta, anunta reprezentantii companiei.

“Dorim sa va informam ca CBC Group a depus astazi cererea de reorganizare a societatilor sale romanesti CBC Laboratories SA si CORD BLOOD CENTER Medical S.R.L. Acest fapt nu va afecteaza pe dumneavoastra, deoarece ati incheiat contractul cu societatea slovaca CORD BLOOD CENTER , s.r.o. Cu toate acestea presupunem ca tema reorganizarii va aparea si in mass media, de aceea dorim sa va oferim informatii corecte anticipat. Prin intermediului acestui e-mail dorim sa comunicam cat mai deschis cu dumneavoastra. Dorim sa va asiguram ca acest proces de reorganizare nu va influenta conditiile de stocare a grefelor de transplant: grefele tuturor clientilor CBC Group raman stocate in siguranta si serviciile vor fi furnizate conform contractului semnat. Suntem alaturi de dumneavoastra si apreciem increderea acordata, asigurandu-va ca suntem acelasi partener contractual de incredere. Va multumim pentru intelegere si va dorim Sarbatori Fericite!”, se arata in instiintarea primita de clientii Cord Blood Center.

Reamintim ca numele companiei a fost implicat recent intr-un scandal. Clientii au primit contracte noi prin posta pe care trebuiau sa le semneze si apoi sa le retrimita, pentru ca serviciile de stocare ale companiei sa fie transferate la Bratislava. Comunicarile primite prin posta prin care clientii erau anuntati in mare graba ca trebuie sa rezilieze contractele cu societatea din Cluj-Napoca si sa incheie contracte noi pentru serviciile de stocare cu o societate din Slovacia au starnit nemultumiri de la inceput.

Noile contracte aveau greseli si prevederi inconvenabile clientilor, reprezentantii companiei nu reuseau sa vina cu clarificari, prin urmare s-a iscat un adevarat scandal pe aceasta tema. La cateva saptamani de la trimiterea contractelor prin posta si inainte sa expire termenul prelungit pentru semnarea acestora clientii au primit un e-mail din partea companiei prin care sunt indemnati sa nu semneze noile contracte, asigurandu-i ca lucreaza “in mod continuu la o strategie imbunatatita privind serviciile societatilor Cord Blood Center Medical S.R.L., CBC Laboratories S.A. si Cord Blood Transplant Center s.r.o., si urmeaza sa va informam cu privire la o strategie actualizata in viitorul apropiat”.

“Daca nu ati semnat documentele relevante din cadrul Pachetului, asa cum am mentionat mai sus, urmeaza sa va informam cu privire la o strategie actualizata in viitorul apropiat si prin urmare va rugam respectuos sa nu procedati la semnarea acestor documente. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient si va asiguram ca relatia contractuala stabilita deja cu Cord Blood Center Medical S.R.L. sau CBC Laboratories S.A., dupa caz, este valabila si in vigoare si obligatiile pe care si le-a asumat, dupa caz, Cord Blood Center Medical S.R.L. sau CBC Laboratories S.A. fata de dumneavoastra in conformitate cu aceste contracte sunt respectate in mod corespunzator de catre Cord Blood Center Medical S.R.L. sau CBC Laboratories S.A., dupa caz, fara sa fi intervenit vreo intrerupere in executarea serviciilor agreate”, se arata in mail-ul trimis.

Cei care au semnat noile contracte sunt asigurati prin intermediul aceluiasi mail ca nu au de ce sa isi faca griji.

“Daca ati semnat documentele relevante din cadrul Pachetului, asa cum am mentionat mai sus, urmeaza sa va informam cu privire la o strategie actualizata in viitorul apropiat. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient si va asiguram ca relatia contractuala stabilita cu Cord Blood Transplant Center s.r.o. este valabila si in vigoare si obligatiile pe care si le-a asumat Cord Blood Transplant Center s.r.o. fata de dumneavoastra in conformitate cu aceste contracte sunt respectate in mod corespunzator de catre Cord Blood Transplant Center s.r.o. fara sa fi intervenit vreo intrerupere in executarea serviciilor agreate”.

Comentarii

elf

22.12.2014 11:55

MULTI FRAIERI PE LUMEA ASTA!!!CELULE STEM SUNT UN MIRAJ. TOTUL ESTE PROBABIL DAR NIMIC CONFIRMAT!!!

dana

02.06.2016 13:32

cea mai de kk comentatoare. si, cica, as fi femeie. ce mananc, aia postez.

Adauga comentariu