Ce măsuri au fost luate în cazul profesoarei din Cluj care a fost filmată în timp ce fuma într-un microbuz plin cu elevi

O profesoară din Cășeiu a fost filmată în urmă cu câteva zile în timp ce fuma într-un microbuz plin cu elevi. Reacția femeii a fost de revoltă în momentul în care a văzut imaginile pe rețelele de socializare. Profesoara se numește Anca Cosma și predă educație fizică la Școala Generală din Cășeiu. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj așteaptă o decizie din partea școlii. 

În urma filmulețului postat pe rețelele de socializare, la nivelul Școlii Generale din Cășeiu s-a constituit o comisie de disciplină. Valentin Cuibus, inspectorul școlar general din cadrul ISJ Cluj a declarat pentru Ziar de Cluj că în acest caz nu se impune o cercetare din partea Poliției, ci doar la nivel de școală. S-a întrunit o comisie de disciplină care va analiza situația și apoi va lua o decizie. Toată cercetarea ar putea să dureze și o lună. 

Profesoara și-a recunoscut fapta. Sunt șanse mari să scape doar cu o mustrare din simplul motiv că nu a mai avut abateri până acum. 

Citește și:

O profesoară din Cluj fumează într-un microbuz școlar, plin cu elevi – VIDEO

Adauga comentariu