Ce le mai lipsea floreştenilor: un aqualand

Într-o comună ce abia a reuşit să iasă de sub gunoaie se pregăteşte o mega investiţie menită să ducă la o creştere a nivelului de trai a cetăţenilor. După proverbul “panem et circenses” administraţia locală anunţă că va demara investiţia într-un aquapark. 

Sub euforia faptului că a “rezolvat” în parte problema gunoaielor, primarul Horia Şulea anunţă proiecte măreţe pentru Floreşti. Aqualand în vechiul poligon de pe strada Tăuţi. Porbabil că Şulea a fost inspirat de colegul său de partid Emil Boc, care le promite clujenilor o astfel de bază de agrement încă de la primul său mandat. 

“Ideea de dezvoltare a zonei a fost în dezbatere publică 3 luni de zile și s-a ținut cont în mod deosebit de cerințele locuitorilor din zonă și perspectiva de dezvoltare a acelei zone. E un proiect care a rezultat în urma unei intense și asidue activități de 8 ani de zile, în care m-am chinuit să aduc acel teren din proprietatea statului român și administrarea Ministerului Apărării Naționale, în proprietatea Floreștiului. Partea dinspre str. Tăuțiului, destinată unui centru cultural și investițiile aferente, zonă de agrement și de refacere, iar pe partea de sud vor fi spații și terenuri sportive, o sală polivalentă și dacă toate lucrurile merg bine, și un aqualan”, a afirmat Horia Şulea pentru Clujazi.ro

Trebuie reamintit faptul că principala problemă a floreştenilor este şi va rămâne, cel puţin deocamdată, traficul de zi cu zi. Cel mai aglomerat drum din ţară este tranzitat în fecare zi de aproape 70.000 de autovehicule în timp ce lucrările la drumul de ocolire sud nici măcar nu au demarat deşi era preconizat să fie finalizat în noimebrie anul trecut. Cât priveşte ideea de aqualand în poligonul mic din Floreşti zona va fi, aşa cum arată proiectul, încă o aglomerare de betoane.

Comentarii

mmm

17.02.2017 14:14

Exista in Floresti ""zanele - aquapark"" - linga barajul Floresti II.Nu ajunge unul? 

Adauga comentariu