Ce le-au urat politicienii clujenilor, cu ocazia sarbatorii Pastelui

Au vopsit oua, le-au fotografiat si le-au postat pe Facebook. Au fost la biserica, au vizitat batranii din camine si copiii din spitale. Anul acesta, politicienii Clujului s-au intrecut in mesaje de bine pe paginile de socializare

De peste zece ani, cu ocazia Sarbatorilor, vin aici pentru a aduce o speranta şi o atentie simbolica pentru batranii noştri, ca o forma de respect a comunitatii pentru ei. ii indemn pe toti clujenii sa nu ezite sa faca bine, ori de cate ori au ocazia!”, a postat primarul Clujului pe pagina oficiala. Acesta a vizitat centrul pentru persoane varstnice din subordinea DGASPC Cluj si a stat de vorba cu batraneii orasului.

Si europaramentarul Daniel Buda a vizitat varstnicii Clujului in aceasta perioada.

Acum, in preajma Sarbatorilor Pascale am vizitat, alaturi de colegii mei din PNL Cluj, 4 Cluburi ale Pensionarilor din cartierele Zorilor, Manaştur, Grigorescu şi Maraşti din Municipiul Cluj-Napoca. in activitatea mea, am vizitat şi sprijinit frecvent aceste centre in care varstnicii se intalnesc şi desfaşoara zilnic activitati recreative”, a scris acesta pe  Facebook.

Daniel Buda nu a uitat nici de felicitarea virtuala pe care a ales sa o impartaseasca pe pagina personala si in care le ureaza prietenilor virtuali “sarbatoi fericite”.

Femeile din OFSD Cluj-Napoca l-au insotit pe Iepuras la Spitalul de Neuropsihiatrie Pediatrica din Cluj, pentru a le oferi celor mici o dupa amiaza plina de zambete si cadouri de Pasti”, a scris deputatul Aurelia Cristea pe Facebook, cu doua zile inainte de sarbatoarea Pastelui.

Ieri, aceasta a revenit cu o felicitare virtuala, in care le ura tuturor prietenilor din online un Paste Fericit.

Cand luam si dam lumina, universul ne transforma in stele
Cand credem in puntile dintre noi, barierele sunt doar figuri de stil
Cand acumulam caldura, o facem doar pentru a o transforma in iubire
Cand ne nastem buni, vom trai firesc si bucuriile purificarii
Cand speram, credinta se deschide pentru curatenia gandului nostru
Cand stim cine suntem, nimeni nu ne poate deforma oglinda
Cand stam intre lumini, avem puterea de a darui
Cand trimitem un gand bun celor dragi, speram ca el sa gaseasca drumul liber...
Sarbatoarea Invierii sa va gaseasca in cercul luminilor, prieteni dragi!
”, a scris consilierul local Claudia Anastase pe pagina personla de Facebook.

Si deputatul clujean Cornel Itu a tinut sa faca o urare in online cu ocazia sarbatorii Pastelui:


Ne apropiem de o zi binecuvantata- este invierea Domnului nostru Iisus Hristos. Praznuim cel mai mare eveniment din istoria mantuirii noastre, care sta la temelia credinței si a Bisericii Crestine. Sa nu uitam ca fara Invierea lui Hristos lumea ar fi azi inca toata pagana, Biserica nu s-ar fi intemeiat, crestinismul nu s-ar fi raspandit si n-ar fi fost crezut. Fara Invierea lui Hristos numele Mantuitorului s-ar fi uitat de atunci, invațatura Lui s-ar fi pierdut, iar mantuirea oamenilor s-ar fi pierdut si ea. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, liniste si lumina! Hristos a Inviat!

Adauga comentariu