Ce fain e să te joci de-a Opoziția pe lista de Euroșparlamentare în timp ce ginerele penal încarcă bani de la Odioasa Guvernare prin intermediul maică-sii, doamna preoteasă Rudeanu!

Axis Corporate Security este firma ginerelui lui Vasilică Bleaga. Axis Security este firma lui mă-sa. Asta din cauză că Ionuț Rudeanu, în februarie 2018, a fost condamnat definitiv pentru evaziune fiscală. Și-atunci a preluat mă-sa de la el pilele și relațiile lui tata socru în CNAIR (dar vom reveni).

În luna octombrie 2017, Rudeanu, care deţine firma de pază Axis Corporate Security, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti, în primă instanţă, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală în formă continuată în perioada 2010-2014. Rudeanu a fost trimis în judecată în anul 2016, fiind acuzat că s-a sustras de la plata obligaţiilor faţă de stat prin diferite „inginerii” financiare. Anchetatorii au identificat nu mai puţin de 161 de achiziţii fictive de bunuri şi servicii provenite de la firme fantomă şi înregistrate în contabilitatea firmei, prejudiciul cauzat fiind stabilit la 646.139 de euro. Sentinţa tribunalului a fost atacată cu apel atât de către ginerică cât şi de ANAF. Cu toate că suma furgăsită statului a fost achitată în mai multe tranşe, Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul şi a menţinut sentinţa tribunalului, hotărârea fiind definitivă.

Deci, un pușcăriaș (că așa ne place nouă #rezistenților să lipim eticheta pe “dujman”) nu mai putea să facă contracte cu statul. Așa că pușcăriașul și-a clonat firma și a dat-o mă-sii. Care a încheiat un contract de UN MILION DE EURO cu CNAIR, companie aflată în subordinea și la voința mușchiului lui Liviu Dragnea, cel care conduce (nu e așa?) Guvernul Veorica, pentru “paza” Autostrăzii Transilvania. Păzesc să nu se fure munca celor care se fac că o finalizează pe această autostradă încă din anul 2004, anul în care panglicarul Adrian Năstase l-a investit drept candidat la primăria Cluj-Napoca pe sforarul Ioan Rus și i-a inaugurat în mijlocul a nici unde niște pseudo-lucrări. Oricum, pe bucățile de pistă pentru avioane care s-au inaugurat între anii pomeniți și anii recenți, patrulează cu viteză redusă paznicii de la firma ginericului, pe banda de urgență (cea pe care este interzisă prin lege circulația), punându-i în pericol pe ceilalți participanți la trafic.

Am zis că legea interzice circulația pe banda de urgență? Dar cine PLM e Legea și ce vrea ea? Și, mai ales de la cine? De la ginerică evazionistul, care și-a clonat firma pe care a băgat-o în insolvență și a dat-o mă-sii în acte? Sau de la Vasilică Bleaga, gogoașa înfuriat-transpirată a Opoziției în portbagajul mașinii căruia s-au găsit aproape un milion de euro scoși la aerisit de către însuși șeful Poliției Bihor?

Pentru deformații aceștia morali se #rezistă? Ia să facem noi nițică istorie cu privire la hoțiile speranței de mai bine a #rezistacilor și la cum toată mafia aceast politico-economică își bate joc de România.

Nimic nu se pierde, totul se transformă

Aceasta este deviza după care funcționează afacerile în FAMIGLIA fostului copreședinte al Partidului Național Liberal, Vasile Blaga. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (fosta CNADNR), atribuie acum contract după contract pentru paza autostrăzilor unei firme patronate nu de ginerele lui Vasile Blaga, Ioan Andrei Rudeanu, așa cum s-a întâmplat până la tragicul incident soldat cu pârnaie cu suspendare, ci unei companii patronate de cuscra politicianului. Cele două firme au nume aproape identic. Cea administrată de Ioan Andrei Rudeanu, implicată în dosarul penal pentru care acesta a fost trimis în judecată, AXIS Corporate Security SRL, se află în procedura insolvenței și, de când cu tragicul incident, nu a mai participat la nici o licitație organizată de instituțiile publice. În schimb, există, la Deva, o altă companie, pe nume AXIS Security, deținută de mama lui Andrei, Mariana Aurora Rudeanu, care primește de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu unul, ci două contacte pentru paza și patrularea pe Autostrada A1, în valoare de peste 3,4 milioane de euro. Deci, MINUNE DUMNEZEEASCĂ, în 2017, CNAIR a atribuit două contracte în valoare de peste 15 milioane de lei, pe următorii patru ani, unei „necunoscute” companii de pază conduse de către soția preotului Ioan Octavian Rudeanu (fost secretar la Comibinatul Siderurgic Hunedoara între anii 70 – 80, izbit brusc de chemarea preoției în 1980 și cu doctoratul luat la Debrecen, Republica Soră Ungaria, între anii 1985-1988, ani în care orice român putea să facă asta)!

Potrivit Sistemului Electronic al Achizițiilor Publice, compania de drumuri a încheiat, în data de 9 mai 2017, prin licitație deschisă, contractul cu numărul 550/79, având ca obiect încheierea unui acord-cadru pentru servicii de asigurare a pazei patrimoniului prin patrulare și posturi fixe, pe autostrada A1, pe tronsonul Ilia – Remetea Mare, de la kilometrul 391 + 874, la kilometrul 494 + 236, precum și pe tronsonul numit A6, de la kilomentrul 0 + 00, la kilometrul 10 + 518. La licitația deschisă, care a pornit de la un preț inițial de 7.214.661,6 lei fără TVA, au fost depuse două oferte, ambele catalogate de către autoritatea contractantă ca fiind admisibile, însă doar una fiind declarată câștigătoare, respectiv compania SC AXIS Security SRL Deva, care a solicitat un preț de 6.584.138,88 lei fără TVA, adică 7.835.125,3 lei cu tot cu TVA (1.741.138,9 euro). În aceeași zi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a mai licitat un alt contract, vizând aceeași autostradă, având numărul 550/80. Contractul vizează servicii de asigurare a pazei patrimoniului prin patrulare și posturi fixe pe tronsonul Cinta – Ilia, de la kilometrul 292 + 450 la kilometrul 391 + 874. Pentru acest sector, s-au înscris la licitație două companii, din care doar una singură a depus o ofertă considerată admisibilă, respectiv aceeași SC AXIS Security SRL. Valoarea contractului s-a ridicat la 7.961.064,6 lei cu tot cu TVA, adică 1.769.125,5 euro.

Noua firmă AXIS a intrat pe piața contractelor publice sub Guvernul Cioloș

AXIS Security SRL, firma mamei lui Ioan Andrei Rudeanu, nu se află la primul contract cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. Debutul în această direcție a fost făcut în luna martie a anului 2016, când CNADNR, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, a scos la licitație serviciile de pază și monitorizare a sectoarelor din subordine (Sibiu, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe). Cu acest prilej, a fost declarată câștigătoare cea depusă de către SC AXIS Security SRL, care a oferit un cost de 788.697,6 lei fără TVA, adică un tarif cu 16.970,4 lei mai mic decât suma maximă pe care CNADNR era dispusă să o achite pentru aceste servicii. În total, compania de drumuri a achitat firmei cuscrei lui Vasile Blaga suma de 946.437,12 lei cu TVA inclus, adică 215.000 de euro. O lună mai târziu, în data de 20 aprilie 2016, Muzeul Civilizației Dacice și Romane a atribuit aceleiași firme un contract, pe o durată de opt luni, având ca obiect servicii de pază, monitorizare și patrulare la Castelul Bethlen Magna Curia Deva, a clădirii administrative, a secției de etnografie și artă populară de la Orăștie, a secției de arheologie Sarmizegetusa și a complexului de monumente din situl cu același nume. Valoarea acestui contract s-a ridicat la 490.705,6 lei fără TVA.

Adauga comentariu