Ce a facut Daniel Buda in ultimul an, in Parlamentul European

Daniel Buda, membru al Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala din Parlamentul European, si-a prezentat raportul de activitate pentru ultimul an de mandat. Potrivit raportului, Buda se claseaza pe primul loc, dintre cei 12 parlamentari romani ai Grupului PPE, si pe acelasi prim loc, din cei 32 de europarlamentari romani, la numarul de intrebari adresate Comisiei Europene. Daniel Buda este in top 50 cei mai activi europarlamentari, din totalul de 750 de demnitari, potrivit MEPRanking.eu.

Printre campaniile publice initiate de clujean, se numara cea de incurajare a fermierilor romani de a se asocia in diferite forme asociative, cu scopul de a atrage mai multe fonduri europene. “Mananci produse romanesti, mananci sanatos!” este o alta campanie a europarlamentarului.

“Am apreciat foarte mult votul acordat de cetateni, prin care am fost investit sa reprezint Romania in Parlamentul European. Votul de incredere m-a onorat dar m-a si responsabilizat in egala masura.
In aceasta perioada de un an, in calitate de europarlamentar, membru al Comisiilor de Agricultura, Afaceri Juridice si Dezvoltare Regionala, am participat activ la tot ceea ce presupune activitatea acestor comisii, reusind sa initiez o serie de propuneri care sa usureze traiul de zi cu zi al cetateanului european in general si al cetateanului roman in special.
In acest an de mandat, am incercat si cred ca am si reusit sa va arat permanent, intr-un mod cat mai transparent, toate aceste initiative ale mele. Doresc sa va multumesc tuturor pentru toata increderea acordata si pentru ca ati avut rabdarea sa imi urmariti activitatea si sa reactionati ori de cate ori ati avut sugestii sau probleme de semnalat.
Doresc sa va asigur inca o data de toata deschiderea si increderea mea in parteneriatul cu dumneavoastra, fiind convins ca doar impreuna vom putea reusi sa ne facem viata mai buna, sa reprezint cat mai bine Romania in Parlamentul European si sa ne aparam drepturile in Europa!", este declaratia politca a europarlamentarului Daniel Buda.

In raportul de activitate pentru 2014-2015, Buda arata ca a aparat drepturile romanilor in Parlamentul European, adresand CE peste 300 de intrebari pe teme ca: cuantumul scazut al subventiilor pentru fermieri, lipsa sistemelor de irigatii, scaderea productiei de grau sau impactul embargoului impus de Federatia Rusa.

El a avut peste 200 de luari de cuvant si declaratii in plen, pe teme precum aderarea Romaniei la Spatiul Schengen sau incalcarea dreptului de vot a cetatenilor care traiesc in diaspora la alegerile prezidentiale.

Adauga comentariu