Ce faci daca "te trece" in Cluj? In centru, te bazezi pe cafenele

Nu mai e niciun secret, in Cluj-Napoca toaletele publice sunt putine, pitite si, de cele mai multe ori, murdare. Unde mai pui ca toate functioneaza dupa orarul unui functionar platit din banii statului, deci ai toate sansele sa ajungi acolo si usa sa fie inchisa... cu lacatul. Ziardecluj.ro va da ponturi utile despre toaletele mai putin publice din oras, locurile unde poti merge in cazul in care urgenta o cere. Chiar daca ai bani, in ziua de azi nu te mai poti "toaleta" oriunde in centru. Daca esti descurcaret, insa, sunt cateva institutii sau localuri in care poti intra si folosi toaleta. Pe strada Motilor, de exemplu, poti intra oricand - in timpul orelor de program - la Primarie sau la Centrul de Informare pentru Cetateni. Nu gasesti de fiecare data hartie igienica sau sapun, dar nu te poti plange. Putin mai  sus, baia de la fostul centru de de Diagnostic si Tratament e un pont mai bun. Aici nu exista portar, nu te intreaba nimeni pe cine si ce cauti. Pe Memorandumului, la Memo 10, exista de toate la WC, chiar si apa calda la robinete! Poti intra linistit, nu te intreaba nimeni, nimic. Mai jos, la Janis, ai noroc la orice ora - localul e deschis non-stop, iar chelnerii sunt simpatici, asta daca te intalnesti cu ei in drumul tau spre baie.

Decat toaleta ecologica, mai bine fast food

Daca ai nevoie de o toaleta cand esti pe strada Regele Ferdinand, poti intra in magazinul Central. Aici, la etaj, undeva in dreapta, exista toalete pentru ambele sexe. In Piata Unirii exista doua toalete ecologice, dar, din punct de vedere igienic, lasa de dorit. Peste putin timp, vor deveni bombe ecologice. Mai bine treci strada, la KFC, unde poti folosi o toaleta incalzita, cu hartie igienica, sapun si cu orar prelungit - aici e deschis pana la ora 23. Pe aceeasi strada, poti intra la restaurantul Agape, esti intampinat cu aceleasi conditii. Pe bulevardul Eroilor ai de unde alege. Aici sunt nenumarate baruri si cafenele in care poti intra in caz de nevoie. In cel mai rau caz, poti intra in curtea vechii primarii, unde exista doua toalete - pentru femei si pentru barbati - cei drept, mai insalubre.

Comentarii

Ioana

30.03.2013 11:54

janis...acolo poţi să te piş şi pe jos,că oricum nu încurci pe nimeni.nu se schimbă nici mirosul,nici nu afectezi "curăţenia locului".cred că s-ar putea transforma intr-un foarte interesant wc public

Mihai

08.02.2013 15:19

frumos articol. exista inca multe alte optiuni, in diferite locatii din oras. trebuie doar sa iti folosesti imaginatia! Haide U!

Adauga comentariu