Ce faci cand nu ai timp sa-ti plimbi cainele? Apelezi la servicii specializate

Daca in Vest plimbarea cateilor contra cost este o adevarata afacere, la noi este abia la inceput. De regula studentii isi ofera astfel de servicii, incercand sa-si completeze bugetul, dar deocamdata, spun ei, nu este ceva din care sa poti trai.

Si Noemi Vlad si-a inceput “cariera” de plimbator de catei in studentie, dar spune ca e mai mult un hobby, decat o ocupatie, mai ales acum, ca are si un job.

“Mai mult prietenii apeleaza la serviciile mele. Am incercat si sa fac bani din asta in timpul masterului, dar nu pot sa zic ca erau foarte multi care sunau. In schimb au fost foarte multi tineri care mi-au scris si m-au intrebat daca nu cumva facem si angajari. Mai mult pe partea asta, dar clienti nu prea.

E mai mult un hobby, am cam un catel-doi pe saptamana, uneori mai plimb si trei catei. Am avut si doua solicitari de pet sitting, cum stau la casa si am catei, nu a fost o problema”, spune tanara.

Aceasta a mai dezvaluit ca doritorii nu erau prea incantati de faptul ca trebuiau sa plateasca pentru aceste servicii.

“Cand aflau de pret nu mai erau de acord. Dar trebuie luata in considerare deplasarea, daca nu e in acelasi cartier cu tine, timpul pe care il petreci”, arata Noemi.

Pe pagina de Facebook dedicata acestei activitati sunt evidentiate si tarifele: 30 de lei pe ora de plimbat, vizita la domiciliu,plimbare dimineata si seara , hranire pentru cazul in care nu sunteti in localitate, 60 de lei, vizita la veterinar, 50 de lei.

Un clujean decis sa faca o afacere din plimbatul cateilor este Palfi Joseph, al carui poveste o puteti citi AICI.

Adauga comentariu