Ce evenimente te așteaptă în acest weekend în Cluj-Napoca. Începe seria concertelor de la Târgul de Crăciun

Ultimul weekend din luna noiembrie se încheie cum se cuvine: cu deschiderea Târgului de Crăciun, cu căsuța moșului, muzică, filme și voie bună.

VINERI

Astăzi, de la 18:00 clujenii sunt așteptați la Circuitul Instalațiilor de lumină, un eveniment de artă contemporană. Se va face un tur ghidat de Cluj Guided Tours și se va porni din Piața Unirii de unde se va conecta aceste instalații, scoțând la iveală caracterul unic al luminii în fiecare poveste.

Un alt eveniment important pentru aceasta perioadă va avea loc de la ora 19:00. În Piața Unirii de la ora 19:00 va fi deschiderea târgului de Crăciun și aprinderea luminilor.  Seria concertele din acest an de la Târgul de Crăciun o va deschide Trupa Compact de la ora 19:30.

Programul weeked-ului inaugural de la Târgul de Crăciun:

Vineri, 23 noiembrie: 19:00 – Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun și aprinderea luminilor; 19:30 – Concert Compact B; 20:30 – Concert Cobzality

Sâmbătă, 24 noiembrie: 15:00 – Jocurile muzicale de iarnă; 17:00 – Spectacolul muzical FunTasticii – în căutarea talentului; 19:00 – Concert Rareș Mariș; 20:00 – Concert PHOENIX

Duminică, 25 noiembrie: 17:00 – Mickey și Magicianul; 18:30 – Povești la gura sobei; 19:30 – 100 de ani de muzică într-o sută de minute

Seara de 23 noiembrie oferă și un Retro Party la Euphoria Muzic Hall.  Pe lângă muzica Retro, clujenii se mai pot relaxa la o Seară Maramureșană cu muzică populară la restaurantul Impact.

Tot în seara de 23 noimebrie, la Flying Circus Cluj, Macanache își va lansa albumul Moft, iar Clapton va fi prezent la Form Space.

SAMBATA 

 În 24 noiembrie de la oră 10:00 la ora 18:00 clujenii sunt așteptați la un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri. La Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei va avea loc evenimentul Expoziția „Clujenii și Marea Unire din 1918”

La localul Ceramic Cafe, de pe strada Samuel Brassai, nr 4, de la ora 18:30 se va organiza un atelier de pictură pe ceramică, cu intrare liberă. Cei interesați vor putea alege un obiect dintr-o gamă variată de zeci de modele.

Sâmbăta seara nu este lipsită de muzică live. La o cină,  alături de un pahar de vin sau note de cocktailuri aromate puteți asculta muzică live oferită de Edina Trio. Evenimentul va avea loc la Livada- Restaurant & Music Lounge de la ora 20:00.

Seara, de la ora 21:00 Delia împreună cu al ei Live Band vine pentru prima dată la Form Space.

DUMINICĂ

Duminică, 25 noiembrie de la ora 17:30 Festivalul International de Film Transilvania și Cinema Victoria vă așteaptă la Cinemateca TIFF: Povești cu și despre alt fel de iubiri, un film de dragoste lansat la Cannes în 2015.

De la 18:30 la Opera Nationala Română Cluj-Napoca, clujenii sunt așteptați la un spectacol „Poveste Românească - Dan Variu - Premiră absolută”. Spectacolul este realizat în cadrul programului „România 100”.

Iar pentru a încheia weekend-ul cum se cuvine, de la ora 20:00 cei pasionați de dans sunt așteptați la o sesiune deschisă de dans în care se vor aborda stilurile: Salsa, Bachata, Kizomba. Evenimentul va avea loc de la ora 20:00 la Salsa Caliente Club and Caffe.

 

 

Adauga comentariu