Ce dotari si finisaje au apartamentele din ansamblul rezidential Park Lake. PLUS: propuneri de amenajare

Clujul e de foarte multi ani la putere in ceea ce priveste dezvoltarea imobiliara. Daca vrei sa iti cumperi un apartament pentru noua ta viata sau, pur si simplu, sa investesti banii in ceva valoros, un apartament la Cluj este o optiune perfecta. Astazi ne-a atras atentia Park Lake, ansamblul rezidential situat langa Iulius Mall, cu vedere la lac si, evident, cu linistea aferenta.

Apartamentele din Park Lake Residence au fost astfel proiectate incat sa se alinieze la standardele cele mai inalte si pretentioase ale fiecarui client în parte.

Ele se predau locuibile ca atare cu urmatoarele dotari si finisaje: 1 strat de glet, sapa, tamplarie cu profil format din minim 5 camere, centrala de apartament in condensatie, calorifere, usa la intrarea în apartament, instalaţiile electrice, termice şi sanitare trase la poziţie, în stare de funcţionare, senzor de gaz, terase finisate.

Haideti insa sa vedem cum arata ele cand sunt efectiv mobilate. Luati, desigur, imaginile de mai jos ca pe niste propuneri, fiecare isi amenajeaza cum doreste locuinta, potrivit gusturilor si preferintelor. Dar ceea ce va aratam in fotografiile de mai jos arata... superb.

 

 

Dezvoltatorul de la Park Lake construieste de ani buni in Cluj-Napoca, insa primul imobil din proiectul de langa Iulius Mall a generat foarte mare interes, cumparatorii fiind atrasi de locatie, dar si de avantajele pe care ea le aduce:

Ca sa ai o idee despre ceea ce vei cumpara, arunca o privire AICI.

 

Detalii suplimentare poti primi aici:

 

Telefon: 0731 100 101, 0740 300 301

E-mail: office@park-lake.ro

Birou Vanzari
Program:
Luni – Vineri: 09:30 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00
Duminica: Inchis

Adresa: Galati nr. 2, Scara 2, Etaj 11, Interfon 1101#, Cluj-Napoca, Cluj

Comentarii

mica

07.06.2018 15:16

Vă las adresa de IP: 188.26.78.111 - sunați cu încredere dacă vreți să dați să sugă la o vacă îngălată.

tiganu'

07.06.2018 18:35

S-a remediat problema blocurilor cu instabilitate fundatiei? Se afundau asa incet in fosta mlastina...

ion

08.06.2018 07:20

bineînțeles băi, ion.sparleanu, că trebuia să apară și un idiot așa ca tine să vomite un comentariu de asistat mintal. ce-ar fi să te scufunzi tu, încet, înapoi în mă-ta înainte de a mai face aprecieri cu privire la jurnaliștii de la acest ziar?

mica

07.06.2018 20:32

ca o vacă tristă mugesc după niște masaj gingival cu plua. TIRiștilor, unde sunteți?

Gogu

08.06.2018 09:09

Apartament etaj I coltul dinspre nord-est al blocului! Au crapat peretii pe coltul respectiv, s-a remediat in garantie, iar au crapat iar s-a remediat in garantie. Sa vedem acuma cat o sa reziste! In bucatarie a crapat si faianta! Cred eu ca degeaba repara peretii daca fundatia este instabila. Am inteles de la cei de la etajul 2 ca si la ei s-au crapat peretii!

Nick

15.06.2018 05:21

Orice clădire are nevoie de 5-10 ani pentru a nu mai apărea astfel de probleme. De aceea sunt căutate in principal apartamentele din blocurile vechi. In acestea nu se întâmpla așa ceva. Pământul de sub construcție este supus la presiuni foarte mari și anumite porțiuni pot ceda sub greutatea clădirii. Cea mai buna modalitate e sa cumperi un apartament intr-un bloc nou la “roșu”, fără nici un fel de finisaje și sa îl faci după un an sau doi. 

Felicia

01.07.2018 14:46

In zone mlastinoase in orice tara normala sunt utilaje care bat piloni in pamant unul langa altul pana se ajunge la teren solid, dupa care se egaizeaza pilonii prin taiere la acelasi nivel si abia apoi se incepe constructia! Acolo nu crapa nici faianta, nici peretii, niciodata!

Adauga comentariu