Ce condiții le va oferi clujenilor, vara aceasta, ștrandul din Grigorescu?

La Ștrandul Sun (devenit „Ștrand Grigorescu RADP Cluj-Napoca”), se fac în prezent lucrări de întreținere și reparații, bazinele exterioare urmând a se deschide pentru publicul larg, în funcție de condițiile meteo, în data de 1 sau 15 iunie.

Deocamdată, se tencuiesc zonele unde apa a afectat bazinele, iar ulterior acestea vor fi revopsite, pentru că, în prezent, cu vopseaua scorojită, cele 3 bazine exterioare arată deplorabil. 

Zonele de joacă pentru copii, pe de altă parte, sunt încă de pe acum în stare bună, ștrandul având echipamente de joacă funcționale, cu un aspect plăcut. 

Și gazonul este proaspăt tuns, se vopsesc chiar și gardurile exterioare, așa că acest ștrand are toate șansele ca, la data deschiderii, să aibă un aspect cel puțin decent.

În plus față de anul trecut, vor funcționa și toboganele mari, și, între copaci, vor fi amplasate hamacuri: 

„Noi, dacă timpul permite, deschidem pe 1 iunie. Dacă nu, pe 15 iunie. Condițiile vor fi un pic mai bune față de anul trecut. Se vopsesc bazinele, se sistematizează tot, se schimbă robineții, dăm drumul la tobogane anul acesta, la două tobogane, la acelea mari, am cumpărat motoare noi. Până acum, nu au prea funcționat. Vom pune și hamacuri între copaci. Cine va vrea să vină cu hamacul propriu, va putea, ca în Parcul Central. Vom avea șezlonguri și jocuri de copii”, au declarat, pentru Ziar de Cluj, reprezentanții ștrandului.

 

Comentarii

phantom

19.05.2017 11:51

daca nu ati mai lasa tiganii sa sara gardul ar fi si mai ok...si i-ati verifica cu ce fac baie sau daca au igiena personala...

bianca tania muresan

03.06.2017 19:08

s a deschis strandul sau nu?

marmureanu cristina

09.06.2017 19:29

S-a deschis strandul cu bazine exterioare?

Adauga comentariu