Ce branduri au ales sa se instaleze in Platinia, noul mall al Clujului

Investitia de peste 25 de milioane de euro a omului de afaceri Vasile Puscas in conceptul Platinia aduce cu sine mai multe premiere. Este primul om de afaceri care indrazneste sa intre in competitia greilor, VIVO! si Iulius Mall, si care propune un concept modern de mall de tip "in-city".

Iata si ce chiriasi a ales Platinia pentru debutul sau:

Retaileri si furnizorii de servicii: Mega Image, H&M, Jolidon, Banca Transilvania, DeLonghi, Sensiblu, Carturesti, Gerovital, Clean&Go, Orange Smart Store, Opticris, Inestasy, Supremoffice, Lev Fitness&Spa, HiQ Service, Best Kids, Macrogroup, Calcio Sport si Bellagio Casino.

Restaurante:

Marty Plaza

Chop Urban Grill - restaurant si wine bar

Amagusto - un restaurant cu specific italian si mediteraneean

Sakura - sushi bar si bucatarie asiatica.

Cafenele / Gelaterii: Caffe Meron, Beldi gelaterie și Platinia Market, o noutate absoluta pe piata locala si nationala, un loc unde Platinia va incerca sa aduca producatori locali, alimente produse dupa retete traditionale, fructe si legume bio, branzeturi si mezeluri fara aditivi sau conservanti, atent selectionate, un loc unde sa regasesti piata traditionala intr-o ambianta moderna, un loc in care producatorii locali pot sa isi prezinte si sa isi vanda produsele.

Comentarii

bula

08.04.2017 21:45

frumos arata, in mod normal ar trebui rase toate maghernitele de pe Motilor cel putin pana la intersectia cu Cosbuc.

gogu

09.04.2017 09:34

Ce te opreste Bulishor? E doar pe bani. Scoate bani din jeb si da-i drumu'...

Adauga comentariu