Ce avere are Ion Pantelimon, directorul general al RADP Cluj-Napoca?

Ion Pantelimon, directorul general al Regiei Autonome a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca este sărac lipit pământului, potrivit declarației de avere. Din banii lui și-a cumpărat doar o mașină și un teren. În rest, are o casă moștenită, un teren moștenit, o pensie și un salariu.

Ion Pantelimon are un teren intravilan în Cluj-Napoca, în suprafață de 331 mp, dobândit în 2014 prin cumpărare împreună cu soția. Potrivit declarației de avere, mai are un teren de 6.200 mp, care este încadrat la alte categorii de terenuri extravilane. Acest teren a fost dobândit prin cumpărare împreună cu soția, în 2009.

La capitolul clădiri, Pantelimon are doar o casă de locuit, cu suprafața de 270 mp, moștenită în 1990 și este titulară soția acestuia.
La capitolul autoturisme, directorul RADP Cluj-Napoca are doar un Audi A4, an de fabricație 2007, dobândit prin cumpărare.

Nu are bijuterii, nici obiecte de artă, nu are conturi bancare și nici credite la bănci sau datorii la persoane fizice, nu are acțiuni la firme.

Declarația de avere a lui Ion Pantelimon este curată și de un alb imaculat.

Dacă e să ținem cont de declarația de avere a lui Pantelimon, acesta trăiește doar din salariul de director și din pensie. Salariul anual al lui Ion Pantelimon este de 108.172 lei, la care se adaugă 18.194 lei, pensia la limită de vârstă. În declarația de avere a directorului RADP mai apare și venitul soției de 20.400 lei, pensie la limită de vârstă.

După cum Ziar de Cluj a semnalat în primăvara acestui an, directorul RADP Cluj-Napoca nu și-a publicat declarația de avere pe site-ul instituției, așa cum procedează majoritatea șefilor de regii și instituții publice. Declarația sa de avere este publicată la avizierul regiei de pe Calea Someșeni. Este legal acest lucru, dar ne întrebăm câți din cei curioși să afle ce declarație de avere Pantelimon vor merge la sediul regiei?

 

Adauga comentariu