Ce aruncă clujenii la gunoi? Colectarea selectivă a deșeurilor o altă minciună marca BOC

Românii aruncă zi de zi la gunoi lucruri care mai de care, mai ciudate. De-a lungul anilor, printre gunoiul obișnuit, au mai fost găsiți bebeluși fără suflare, bani falși, obiecte sexuale, bijuterii, ba chiar și acte.

Clujul are „onoarea” de a deține cel mai mare ghetou din țara, la Pata Rât. La Pata Rât persoanele care sortează deșeurile de-a lungul anilor au găsit cele mai stranii lucruri, printre care și nou-născuți sau oamenii ai străzii fără suflare.

Totuși, în 2018 lucrurile par să se fi schimbat la Cluj-Napoca. Curioși de ce s-a mai găsit printre deșeurile clujenilor, am apelat la firmele de salubrizare din oraș. Uimiți de întrebarea pe care le-am adresat-o, angajații Rosal ne-au transmis că au găsit doar lucruri obișnuite.

„Ce se găsește e regulat și frecvent. Deșeuri menajere amestecate, moloaze, cauciucuri. Toate minunile amestecate. Societatea aruncă totul amestecat. Lucrez în salubrizare din 2000 dar nu am găsit nimic ciudat”, spune un angajat al unei firme de salubrizare.

După ce edilul șef se tot laudă cu colectarea selectivă a deșeurilor, angajații de la firmele de salubrizare spun că societatea aruncă toate minunile amestecate.

Ciudat cum în gunoaiele din județul Cluj se găsesc doar lucruri obișnuite. De exemplu, în Oradea, în ultima perioadă au fost găsite numeroase păpuși gonflabile și jucării sexuale.

Citește și: Nou născut, găsit mort printre gunoaiele de la Pata Rât. Poliţiştii o caută pe mamă

 

Adauga comentariu