CBC, un centru de business complex, care ofera servicii integrate la standarde inalte

Nevoile pietei si o oarecare maturizare a mediului de afaceri local sunt cele care au determinat dezvoltatorii clujeni sa isi orienteze investitiile inspre cladirile de birouri pentru companii. Standardele sunt ridicate tot mai sus de fiecare jucator din piata. Concurenta este destul de mare si diferenta se face in facilitatile incluse.

Unul din cele mai noi si moderne centre de acest gen este Cluj Business Center, situat pe strada Henri Barbusse.

„CBC este un raspuns la provocarile noilor industrii care genereaza directiile de dezvoltare a comunitatii clujene pe IT si servicii outsourcing”, afirma Vlad Buzoianu, reprezentant al Cluj Business Center.

Pe o piata concurentiala, trebuie sa stii sa te diferentiezi ca sa atragi potentialii clienti. Cluj Business Center iese in evidenta datorita catorva atuuri deloc neglijabile: are o pozitie privilegiata aproape de centrul orasului, dar ferita de presiunea acesteia si ofera mai mult decat spatii pentru birouri, e un centru de servicii pentru afaceri si afterbusiness.

„CBC este un brand inovator pe piata de birouri clasa A din Transilvania, gandit sa asigure nevoile operationale si de reprezentare ale angajatorilor si angajatilor companiilor dinamice de pe piata clujeana”, spune Vlad Buzoianu, reprezentant CBC.

Practic, CBC e un mini-orasel compus din doua cladiri de birouri clasa A plasate in oglinda, cu design modern si solutii tehnologice de ultima ora, dispune de un restaurant de 300 locuri cu autoservire, terasa aferenta, sala de fitness complet dotata cu aparatura moderna, parking cu acces controlat si monitorizare video, gradinitascoala privata Royal School of Transylvania, Scoala Informala de IT, academie de recrutare si training pentru studenti, parc in curtea interioara si rooftop bar.

La ora pranzului, restaurantul este plin. Calitatea si diversitatea ofertei culinare de la CBC Caffeteria sunt apreciate de toti clientii.

Sala de sport CBC Fitness Corner este proaspat deschisa, dotata cu aparatura noua si ofera clase de aerobic, cycling, yoga, fitness, body pump si alte programe de la Les Mills. Antrenamentele, personale sau de grup, vor avea loc atat in sala, cat si in parcul din curtea interioara sau chiar pe acoperisul cladirii.

Parcarea subterana are 120 de locuri, iar cea supraterana 150, cu posibilitate de extindere, daca este nevoie.

Spatiile pentru birouri sunt, in mare parte, ocupate. Din totalul de 15.760 mp mai sunt disponibili, la ora actuala, spre inchiriere 3.000 mp in cea mai noua cladire a centrului. Aceasta va fi data in folosinta in luna iulie si va avea, la randul ei, un design deosebit.

Compartimentarea este de tip open space si poate fi personalizata in functie de preferintele clientilor. Exista posibilitatea interconectarii celor doua cladiri dispuse in oglinda, dublandu-se astfel cei peste 1.000 mp de pe fiecare nivel. Pentru noile spatii exista deja interes din partea mai multor companii.

CBC respecta normele de cladire verde si este in curs de certificare in acest sens.

Printre clientii centrului se afla branduri importante, precum Arobs Transylvania Software, Ve Interactive si filiala clujeana a SAP. 

Birouri, restaurant, gradinita, scoala, centru de recrutare, sala de fitness, parc… Si dezvoltatorii nu se opresc aici. Urmeaza sa fie demarat si un proiect rezidential in cadrul CBC.

Mediul de afaceri din Cluj are nevoie de asemenea centre de servicii integrate, in care facilitatile oferite angajatilor sunt premise pentru o atmosfera de lucru mult imbunatatita si o rentabilitate crescuta.

Sursa foto: CBC

Comentarii

K

17.06.2015 14:09

E cel mai naspa loc de pe planeta. Vreti sa vedeti cum sta treaba cu parcarile? Va zic eu, ca stau chiar langa cladire:- din cele doua cladiri, cea in curs de finalizare NU ARE nici o singura parcare subterana, nici n-o sa aiba vreodata, l-au construit pe panza freatica, dimineata urmatoare turnarii placii de beton, prin placa trecea un jet de diametrul 40cm de apa si betonul a fost acoperit de 1.5 metri de apa peste tot.- prima cladire are 2 etaje subterane, din care una(P-2) e plina de apa si noroi(deci nu se poate folosi), iar cealalta(P-1) e aproape gol, din cauza ca pretul unui abonament pe O LUNA este de 300(Trei Sute) de RON(nu se inghesuie lumea la acest pret)- persoanele ce lucreaza in cladire parcheaza abuziv pe locurile noastre cu abonament, pe strazile Iazului, H. Barbusse, Rovine si imprejurimi, pe fiecare colt de strada si intersectie(unii i-si lasa masinile chiar sub indicatorul de oprire/parcare interzisa - se ridica masina).

Adauga comentariu