Cazarea la Untold, scumpa si greu accesibila

Organizatorii Untold Festival ofera celor care doresc sa vina la festivalul din 30 iulie-2 august, cazare scumpa si greu accesibila. Cei 25.000 de tineri care vor alege sa stea in campingul din Livada Palocsay vor fi departe de scenele festivalului. In cazul locurilor de cazare din caminele studentesti, preturile sunt piperate si ajung pana la 80 de lei pe noapte pentru un pat de camin, intr-o camera de patru persoane.

Campingul Untold, situat in Livada Palocsay, va avea o suprafata de 95.000 de metri patrati si posibilitatea de a gazdui 25.000 de persoane. Festivalierii vor putea veni aici atat cu corturi, cat si rulote. Totusi, cei ce vor sta la camping vor avea mult de mers pana la scenele festivalului, concentrate in mare parte in zona Salii Polivalente si a Stadionului Cluj Arena.

Organizatorii Untold sustin ca vor oferi transport pentru cei 25.000 de oameni.

“Vor fi introduse linii de transport in comun, dedicate festivalierilor, in toate cele 4 zile. Timpul de transfer Intre camping si centru va fi de aproximativ 20 de minute. Inca suntem in discutii pentru stabilirea detaliilor cu privire la frecventa si existenta costurilor”, spun organizatorii.

Practic, in fiecare din cele patru zile de festival, 25.000 de oameni  vor strabate tot orasul, pe ruta Palocsay – Grigorescu, pe linia de troleibuz 25. 25.000 de oameni care vor circula cu autobuzul, strabatand Gheorgheni, Centru si apoi Grigorescu.

Cat priveste facilitatile campingului, organizatorii spun ca va oferi dusuri, toalete, serviciu de paza, cutii de valori, zona pentru mancare si baruri, apa cureta, zona de reciclare, statie de prim-ajutor si statii de incarcare electricitate si suport tehnic.

Accesul in zona de campare se va face pe baza unui bilet de acces, in valoare de 49 de lei plus taxe in reteaua Eventim.ro/persoana, atat pentru cazare in cort cat si pentru rulota, valabil pentru toate cele patru zile de festival. Daca vrei sa ii aduci si saltea gonflabila, platesti in plus, adica 140 de lei de persoana intr-un cort de doua persoane.

"In vederea fluidizarii traficului, se va permite intrarea si instalarea corturilor sau a rulotelor, incepand cu data de 29 iulie, fara a percepe taxe suplimentare. Cei interesati pot sa-si achizitioneze deja biletele de acces camping, din reteua Eventim.ro.”, mai arata organizatorii festivalului.

80 de euro, cazarea in camin cu patru paturi

Inca o mie de persoane vor fi cazate in caminele studentesti din Hasdeu, iar preturile sunt piperate. Un pat de camin, intr-o camera de patru persoane, costa 80 de lei de persoana pe noapte, adica aproape 20 de euro. Cu alte cuvinte, pentru patru nopti de cazare in camin, o persoana va plati 80 de euro, in conditiile in care va imparti camera si dusul.

In camerele standard, de cinci paturi, pretul este de 65 de lei de persoana pe noapte iar in caminele de liceu, de 50 de lei de persoana pe noapte.
Variantele de cazare puse la dispozitie de organizatori pot gazdui un total de aproximativ 30.000 de persoane.

Organizatorii ii incurajeaza pe clujeni sa ofere locuri de cazare in perioada festivalului. Clujenii care doresc sa ofere spatii in chirie in perioada festivalului pot sa-si posteze oferta pe urmatoarele platforme:

Cazare @ Untold: https://www.facebook.com/events/472245629592056/

Bed Finder @ Untold: https://untoldfestival.com/ro/bed-finder/

 

Adauga comentariu