Cazare la Untold: inchirierea unei vile in Chinteni costa 10.000 de euro

Untold Festival a crescut enorm preturile de cazare, pentru sfarsitul acestei luni. In perioada festivalului de muzica, ce se va desfasura intre 30 iulie si 2 august, chiria unei vile in Chinteni ajunge la fabuloasa suma de 10.000 de euro! O garsoniera in oras costa o mie de euro, iar pe platforma airbnb.com, un apartament cu doua camere este inchiriat cu 1.400 de dolari.

Pe platforma untoldfestival.ro, la sectiunea “cazare”, se gasesc mai multe tipuri de oferte pentru cei care doresc sa isi petreaca sfarsitul lunii la concertele Avicii si David Guetta.

Spre exemplu, un apartament cu trei camere, balcon, doua bai, bucatarie si wi-fi, situat in apropierea Iulius Mall, se inchiriaza cu 2.000 de lei in perioada festivalului.

O casa cu doua camere, situata la zece minute de mers pe jos pana in centru, se inchiriaza cu 2.500 de lei in perioada evenimentului.

Pe alte platforme de oferte imobiliare se gasesc preturi si mai piperate. Spre exemplu, pentru-cinci nopti de cazare intr-un apartament de o suta de metri patrati, din centrul Clujului, pretul de inchiriere pentru cele patru nopti este de peste o mie de euro, adica 4.900 de lei.

Alta oferta de neratat este o vila in Chinteni, care se inchiriaza cu 10.000 de euro in perioada festivalului. Vila este promovata de Residence Imobiliare ca fiind situata la 15 minute de centrul orasului Cluj-Napoca. Casa dispune de 3 dormitoare, o sufragerie, bucatarie si 2 bai. Pretul este pe intreaga perioada a festivalului, respectiv 4 nopti de cazare pentru 10 persoane. In functie de numarul de persoane, pretul creste cu 100 euro de persoana.  

10 persoane intr-o garsoniera, o mie de euro

Un clujean isi inchiriaza casa cu 2.500 de lei si are o capacitate de sase persoane. Un alt proprietar isi da apartamentul de o camera in chirie, cu 1.000 de euro. Apartamentul este descris ca fiind un open-space ultracentral, dotat cu baie interioara si chicineta utilata (frigider, microunde, filtru cafea, vesela, tacamuri), ideal pentru grup si adaptabil pentru a primi pana la zece persoane.

Pe platforma airbnb.ro, un apartament “de lux” cu doua dormitoare si doua bai, plus living, se inciriaza cu 171 de dolari pe noapte, adica 684 de dolari pe toata perioada festivalului.

Un alt apartament este inchiriat, pe aceeasi platforma, cu 1.370 de dolari, pentru Untold Festival. Spatiul este descris ca fiind amplasat la 15-20 de minute de Sala Polivalenta, cu un dormitor si living.

Comentarii

Doru

15.07.2015 08:44

Mda bune preturi,numai ca inca nu s-a inchiriat nimic din ce ati scris aici.Poti sa ceri cat vrei,numai ca cine da ?

Adauga comentariu