Câți bani dă Untold SRL că i se va pune la dispoziție jumătate din Parcul Central?

Comentarii

vvv

31.07.2016 14:46

Alexa, mi-o iau singur in gura!!! ADMIN: felicitari, sunteti un bun contorsionist inseamna. Ati incercat si la "Romanii au talent"?

papuasu'

01.08.2016 08:34

(MODERAT) asta pedelist este mai potrivit pentru ,,tinerii politicieni spun lucruri trasnite''!

vvv

01.08.2016 12:29

Sunt un jegos, bai! Un vagabont care, inafara ca stiu sa ma contorsionez ca un vierme pana-mi apuc capatul celalalt cu gura, nu stiu sa fac nimic. Da-ma dreacu' de handicapat, ce sa caut eu la "Romanii au talent"? ADMIN: cam ai dreptate, nici ei n-au decazut chiar intr-atat. Ai incercat cu un psihiatru? Medicamente, ceva?

AAA

06.08.2016 02:30

ADMIN: eu nu sunt prieten cu cretinii, cu asistații mintal care nu văd dincolo de mațul lor, care nici nu gândesc decât cu mațul, de altfel. Cerem reforma clasei politice și nu cerem reforma întregii societăți? Le cerem politicienilor să respecte legea, iar noi suntem primii care ne căcăm pe ea? Urlăm #COLECTIV, dar ne repezim în țarcul Cluj Arena câte 60 de mii odată, fără să ne mai întrebăm cum ieșim afară în caz de ceva, câți dintre noi vor pieri călcați în picioare. Vezi că ești un bou sinistru? Dacă ai avea copilul operat la Spitalul de copii de pe Moților și de odihnă ar depinde refacerea lui, te-ai bucura că o vită fără creier așa ca tine face apologia încălcării legii liniștii? Ce dorim, măi vită: libertate, stat minimalist și justiție – cam de vreo 26 de ani - le poți obține toate acestea cu asistați mintal ca tine? Contribuabilul dorește instituții publice performante, să nu ne mai frece nimeni pe la ghișee, să nu fim puși pe drumuri pentru aprobări absurde generatoare de corupție. Dorește să știe că dă banii pe bunuri și servicii publice de calitate. Dorește să știe pentru ce plătește taxe, unde se duc banii lui, mai ales atunci când este vizibil faptul că cerința sa de a avea bunuri și servicii publice de calitate rămâne un vis neîmplinit. Vrea să știe de ce unii plătesc taxe, iar alții sunt exceptați. Pentru toate acestea vrea să creadă că cei care-i administrează banii sunt oameni onești. Marea “bubă” a tuturor guvernelor României a fost că n-au generat încredere, fericire, cunoaștere, potențial, norme sau instituții care să confere toate acestea. Iar a cetățenilor că sunt majoritari boi și vaci ca tine, bă! Partea proastă este că în mod majoritar așteptăm ca altcineva să facă ceva. Că, vorba lui Constantin Noica: “toți marii români au făcut ce au făcut și au căzut într-un fotoliu”. Nu ne punem în situația de a fi cealaltă parte, să vedem cum am reacționa în locul ei, să vedem lucrurile și din punctul de vedere al celuilalt. Încrederea naște încredere – corect. Dar, ce-i încrederea fără respect? Eu zic că nimic. Și până nu ne raportăm la ceilalți, vom exclude dialogul tocmai din lipsă de respect. Fără dialog nu vom avea parte de idei și soluții capabile să ne mulțumească, să ne rezolve cu adevărat problemele. Cum ar fi să facem parte din categoria celor care pot zice: “nu fur, îmi plătesc taxele, fac și pălăvrăgesc mai puțin”? Asistat mintal ce ești!

Adauga comentariu