Câți bani câștigă într-un an vloggerul clujean Mircea Bravo. În 2019 a dat lovitura

Bravo Productions, firma lui Mircea Bravo (pe numele real Mircea Popa) și a lui Cristian Ilisuan, a avut anul trecut un număr mediu de doi angajați. Este de remarcat saltul cifrei de afaceri din 2019 comparativ cu anul 2018. Dacă în urmă cu doi ani avea o cifră de afaceri de aproape 122.000 euro, anul trecut a crescut la peste 385.000 euro. În ceea ce privește profitul, anul trecut Bravo Productions a declarat un profit net de aproape 279.000 euro, față de 80.900 euro în urmă cu doi ani.

Cei doi asociați au înființat firma în anul 2015. Potrivit playtech.ro, el a impresionat în cei șase ani de când este în mijlocul atenției cu farse filmate pe stradă, ajungând să producă reclame pentru branduri renumite. Succesul lui se datorează și îndrăgitei Lenuța din Chinteni, care este personaj principal în multe filmulețe.

„În 2016 am hotărât să extindem gama de produse și am realizat primele sketchuri. Mici filme în care e nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte etc. Ca orice lucru de care ne-am apucat, și la sketchuri am vrut să fim cei mai buni și să oferim urmăritorilor cele mai bune videouri. Ne-am extins echipa și am adus cel mai bun cameraman și cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să te uiți și să asculți videoul. Știi când te zgârie la ureche sunetul la anumite sketchuri? Noi am spus că nu vrem chestia asta. Apoi, am adus și oameni noi pe scenariu, adică pe idei. Un singur om nu poate să aibe în fiecare săptămână o idee tare de video. Sunt sigur că nu toate videourile vă plac. E normal. Unele se adresează tinerilor sub 20 de ani, altele oamenilor de peste 30 de ani. Dar vreau să vă asigur că fiecare video e făcut ca să vă facă să râdeți”, scrie Mircea Bravo, pe Facebook, în descrierea proiectului său.

Adauga comentariu