Câți bani au fost cheltuiți, anul trecut, pentru miile de angajați din Primărie și instituții din subordine

Valoarea totală a cheltuielilor cu personalul din Primărie și din instituțiile publice aflate în subordine, a fost, anul trecut de peste 340 milioane lei, în timp ce fondul pentru salariile de bază a fost de aproape 249 milioane lei.

În 2019, au fost cheltuiți peste 131 milioane lei cu angajații din cadrul Primăriei (autorități publice și acțiuni externe, alte servicii publice generale, ordine publică și siguranță generală). Potrivit datelor centealizate de Primărie, anul trecut figurau 1095 angajați în instituție și diversele servicii din subordine.

Centrul Bugetar de Administrare Creșe avea în 2019 un număr de 403 angajați pentru care au fost cheltuiți 30 milioane lei.

Pentru cei 181 de angajați din cabinetele medicale aflate în subordinea Primăriei au fost necesari aproape 21 milioane lei pentru salarii.

Pentru cei 650 de asistenți ai persoanelor cu handicap au fost cheltuiți 25 milioane lei pentru indemnizații.

Primăria a plătit și salarii pentru angajații unor instituții de învățământ din Cluj-Napoca. Pentru acest segment au fost cheltuiți aproape 1,5 milioane lei.

95 milioane lei au fost cheltuiți pentru cei 1053 de angajați din cadrul Spitalului Clinic Municipal, aflat în subordinea Primăriei.

Pentru cei 35 de angajați ai Serviciului pentru Administrarea Obiectivelor Culturale au fost cheltuiți aproape 3,9 milioane lei.

Pentru cei 115 angajați ai Cantinei de Ajutor Social și Pensiune Cluj-Napoca au fost cheltuiți 8,5 milioane lei cu salariile.

Pentru cei 34 de angajați ai Serviciului Public pentru Administrarea Parcărilor au fost cheltuiți aproape 4,8 milioane lei.

Adauga comentariu